IRC-Galleria

hahahahaaa :DPerjantai 14.11.2008 17:03

Jousimiesnainen:

Jousimiesnaiset ovat luomakunnan pahimpia airheadeja. Käytännön asiat voivat olla heille ylitsepääsemättömän vaikeita. Ei ole harvinaista, että Jousmiesnainen pesee pyykkinsä ilman pulveria, koska se nyt vaan unohtuu. Useita kertoja peräkkäin.

Jousimiesnaisten kanssa on suhteellisen helppoa tulla toimeen. He ovat lojaaleja kaikille läheisilleen.

Pahimmillaan Jousmiesnainen on pinnallinen töksäyttelijä. Töksäyttelyä he selittävät rehellisyydellä. He voivat olla myös materialistisia ja kärsimättömiä.

Jousimiesnainen saattaa haluta trimmata itsensä täydellisen näköiseksi, koska vaatimustaso on korkea, myös itseä kohtaan. Jousimiesnainen ahdistuu, jos kumppani on liian lähellä. Hän saatttaa vaatia jatkuvaa läheisyyttä, mutta ahdistuu kun sitä saa. Jousimiesnaisen kanssa seurustellessa pitää muistaa pitää hänet tarpeeksi kaukana.

Naispuolisella Jousimiehellä on usein huomiota herättävät kasvot ja kauniit piirteet. Hänen vartalonsa on notkea ja reitensä lihaksikkaat. Hänellä on kirkkaat silmät, ja hänen ilmeensä on avoin ja rehellinen. Sydämellisen oloinen Jousimiesnainen kävelee itsevarmoin askelin suoraan eteensä katsellen
Vahva ja itsenäinen Jousimiesnainen on eläinradan mustalainen. Hän kuuntelee tunteitaan, ja onnea etsiessään hän kulkee joskus pitkiäkin matkoja. Naispuoliselle Jousimiehelle on aina tärkeää voida vapaasti ilmaista ajatuksiaan, ja hän kapinoi rajoittavia tapoja ja sääntöjä vastaan. Jousimies ajattelee itsenäisesti ja toimii aina omien moraalisääntöjen pohjalta.
Jousimiesnainen on hyvin rehellinen, ja hän näyttää avoimesti tunteensa. Avoimuus tekee hänet haavoittuvaksi, mutta samalla se on hänen vahvin valttinsa. Muutaman kovan kolauksen jälkeen hän oppii välttelemään todellisia vaikeuksia.
Ihmissuhteissa Jousimiesnaisen on oltava varovainen, sillä hänen äärimmäinen optimisminsa ja impulsiivisuutensa voi johtaa pettymyksiin. Hän on voimakas nainen ja hän tarvitsee itsevarman kumppanin, joka saa hänet tuntemaan itsensä sekä rakastetuksi että vapaaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.