IRC-Galleria

....Maanantai 31.07.2006 14:55

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

JANINA....Maanantai 26.06.2006 13:58

Tyttö tykkään sust paljon ehkä liikaa
sä oot aivan ihana ja mä enkä haluu riitaa,
mut menetän sut niinku muut rakkaat
joka aamu pelkään et laukkus pakkaat,
pahoillani kun en osaa enään luottaa,
mut liikaa iskuu, haavoi se selkään
tuottaa, puukottaa ja sit itken vaan
verta mut miks vitus näin ei käy joka
kerta mut kyl mä pärjään, kyllä siihen tottuu
tuntuu vaan et elän yksin elämäni loppuun...

Narcotic-Kyl mä pärjään

:PTorstai 22.06.2006 01:01

Jeps tää tyttö lähtee huomen aamust mökkeilee janinan kans... SIISTII
mut kirjotelkaa ihmees silti... tulee ikävä kaikkii ihanii <33 <33

:/Perjantai 02.06.2006 12:04

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan


hehPerjantai 26.05.2006 10:01

mene sivulle http://www.pikkupaprika.com/soppa/2/igweb.htm ja syötä nimesi kenttään,sen jälkeen lisää generaattorin antama kuvitteelinen kuvaus omaan päiväkirjaasi.Sanna päätti putkahtaa maailmaan eräänä pilkkopimeänä aamuna. Hetken päästä näki että hänestä tuli tyttö.. Perhe oli valtava ja he kävivät vain ulkona syömässä. Koulussa hän pärjäsi kohtalaisesti, siellä häntä kiusattiin pitkistä kynsistä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kuvottamaan sanakirjat, niinpä ammatiksi tuli laamat.

Sanna kehittyi kahdeksannellakymmenellä varsin näppyläiseksi. Päähänsä hän sai mustat hiukset, sekä punaiset silmät.
Biologiastaan huolimatta hän oli suuresti hurjastelija. Lempiruokaansa kengänpohjia hän sai työskennellen naisasianajajana.

Sanna ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan mopon kyydissä. Alkoholia hän juo leffateatterissa.

Hän vaihtoi itselleen puolison jonka kanssa meni naimisiin.

Sen pituinen se.

[Ei aihetta]Perjantai 31.03.2006 00:20

Kuvaile minua yhdellä sanalla... Siis vain yhdellä(!) ja laita sitten tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut sinusta ajattelevat.

<3Tiistai 21.03.2006 13:28

Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päikkäriin ja katso millaista muitten elämä olisi ilman Sua.

hmm..Perjantai 17.03.2006 19:30

heräsin upeaan aamuun lopen uuvuksissa,
pettyneenä tähän mailmaan.
kun en muutakaan osannut iskin kostoni
sinuun kuin naulan kasvavaan puuhun.

<3Lauantai 11.03.2006 21:24

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


lasgo - Cry

uniikki - en pyydä muuta

nelli - pidä musta kii

uniikki - en pysty

isk - mä haluisin

eminem - When I´m gone

element - 3 sanaa.. <3JooNaS<3

ois enemmänki.. KAIKKI JOTKA LUKEE NI TEKEE