IRC-Galleria

Edessäni on nokkahuilu.Lauantai 03.01.2009 21:50

Uusivuosi meni kiitettävästi, hotellihuone oli mahtava, yllätyksenä oleva hedelmä/suklaa/vaikka mitä täynnä oleva tarjotin ja skumppapullo ämpärissä oli kiva juttu. Kun pääsimme viimein Shakeriin, siellä lunastimme drinkkilipuilla todella hyviä drinkkejä. Tytöt menivät ky-clubille, koska oli vipit, itseäni ei jaksanut innostaa. Joten päädyin mamaan, niinkuin olin suunnitellut. Oli melko tylsää, poukkoilin siellä täällä, seurasin ihmisten tekemisiä, en ostanut mitään sieltä. Kärpäsenä katossa olin vain.
Tämän jälkeen saavuin tupakasta johtuen erittäin savuiseen hotellihuoneeseemme, johonka Joel ja Anni tulivat käymään. Tytöt toivat mukanaan pari miestä, ihan fiksuja heppuja molemmat. No, kohteliaisuus oli ehkä varovaisuutta, pelkäisin itsekkin jos menisin itseni ja ystävieni seuraan tuntematta heitä.
Persoonallisuus ehkä vain näkyy enemmän meillä. Pääsin nukkumaan joskus klo 7 jälkeen, kun Reija ja Anni vielä juhlivat kuumeisesti avaamalla oluita ja lonkeroita, ja hylkäämällä ne pöydälle hörpyn jälkee, jolloinka avaavat uudet. Olette kyllä fiksuja. :D<3 Erityiskiitos Pavelle, järjestit ihanan uv:n!<3

Aamulla keräsimme kimpsut ja kampsut, jolloin tytöt suuntasivat autolle, minä olin vailla päämäärää. Päätin jäädä.
Päädyin Veeralle ja Abulle. Illempana näin Ainoa, kävimme kaljalla jonka Aino ylikilttinä ihmisenä tarjosi. Loppuilta menikin koomaillen Veeran riippumatossa. Haluan samanlaisen!

Seuraavana päivänä näin Ainon jälleen, joka houkutteli jo edellisenä iltana minut juomaan.
Kahvilikööri maidon kera oli hyvää. Muutama olut, seuranamme ystäväni Elina alias pillu-lillu, sekä Ainon ystävä, jonka nimen unohdin juuri sekunti sitten. No jokatapauksessa, loistoheppu.
Suuntasimme Kallion pikkupaikkoihin, ei kovin ihastuttavia paikkoja. Siellä muutamat tuopit kumosimme. Essi ja Vilma lyöttäytyi seuraamme juhlimaan ja nauramaan karaokenlaulajille. Oikeasti alkoi kyllä naurattamaan jotkut. Parin paikallisen räkälän kautta olin aivan jäässä ulkona, en kyennyt kävelemään bussipysäkille, joten vaadin saada taksin. Hölötin Ainolle jotain: "Tämä taksi!" "Patrik meidän pitää mennä taksitolpalle ja ottaa ensimmäinen taksi" "No vittu otetaan tämä!" Oli vain äkkiä päästävä johonkin lämpimään. Aivan ihmeellinen minihypotermia. :D
Jahka pääsimme Ainon luokse, puimme yövaatteet, aloimme nukkumaan, potkin kuulemma Ainoa unissani.
Kaikki meni tietenkin Ainon laskuun, hyvä minä. Kun minulla on rahaa, on minun vuoro tarjota
(100 vuoden päästä?)

Aamulla eli tänään Henna (Ainon ihastuttava ja hauskin äiti mitä olen tavannut) ilmoitti pirteästi, että kahvia on ja aamupalaa saa ottaa. En kyennyt syömään. Mikään ei maittanut. Krapula ei ollut paha edes. Lähdin siitä melko nopeasti Veeralle. Täälllä olen vain koomaillut. Veera&Abu lähtivät kauppaan, pitää kohta soittaa mitä sieltä haluan, ehkä jotain hyvää. namnam.
Piti lähteä jo eilen, mutta Joelilla oli parempi ajatus, lähdetään huomenna! (eli tänään)
Mutta rakas ystävä sai vielä paremman ajatuksen tänä aamuna, ja joi 3litraa viiniä.
Minä en autoa aja, joten lähtömme siirtyy huomiseksi. Ja Joel, miksi olet katsomassa jääkiekkopeliä kun et juuri pidä jääkiekosta? Siellä se yksin ja päissään kannustaa nakkimyyjää tekemään maalin.
"HYVÄ JOKERIT! eikun mitä vittua, ei, en osta hotdoggia." Voin vain kuvitella mitä teet nyt siellä. :D
Sekin pikku paskiainen muutti tampereelle, ihanaa!
Poltan tupakkaa ja mietin. Tein tilauksen mitä haluan kaupasta; "Jotain joka täyttää mahan" Saa nähdä mitä tulee. :D
Tässä kuussa sitten matkustan kaupunkiin joka ei olekkaan niin pohjoisessa mitä luulin, innolla odotan<3

Melko tylsää, siksi tänne avauduin.

Tänään puhelimeen puhumista ja koomailua, huomenna Tampere!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.