IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 02:06

Tänään sulkkis sujui jo paremmin, pystyi pelaamaan vähän reippaammalla temmolla ja osuin muutaman kerran vaikeampiinkin palloihin! Ja sainpa itsekin tehtyä pari näpäkkää lyöntiä. Jes! Vaikka saa tuota vähän treenailla ennenkuin niitten hakapelaajien vauhdissa täysin pysyy... Mutta on se vaan kivaa!

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 18:24

Hauskaa, sisko muuttaa naapuriin. :D Milla pääseekin sit useemmin siivoilee mun luo, loistojuttu! (vai mitä, Milla ;)) Täähän on kohta kuin salkkareissa, että koko suku asuu naapurustossa!

Tämän koneen näyttö taitaa vedellä viimeisiään, aina menee hetkeks pimeeksi ja nyt väpättää reunoilta. Toivottavasti kestäs sen aikaa et sais uuden tilalle.

Aatu tulee tänään hoitoon illaks, ihanaa! <3 Pitää käydä työpaikalla leikkimässä sen kanssa, siellä on niin kivat lelut ja tilat. Pallomeri on pop!

Nyt hölkälle ennen saunaa.

KoukkuKeskiviikko 27.08.2008 01:03

Huomenna se alkaa, syysiltojen ilo!

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 01:18

Käytiin tänään läiskimässä melkein 2 tuntia sulkkista. Se oli ihan älykivaa! Pitää ottaa tavaksi :)

[Ei aihetta]Maanantai 07.07.2008 02:44

Mukava viikko takana. Ensin käytiin muutaman päivän reissu Riikassa, anteeksi Riiassa, se oli tosi nätti kaupunki ja säätkin meitä suosivat! Onnistuin jopa saamaan punaisen nassun pariksi päiväksi. Jos joku muuten meinaa käydä kaupungissa, niin suosittelen ehdottomasti käymään Brown Sugar-nimisessä kahvilassa Elizabet Ielalla, siellä oli hirmu ihania kakkuja edulliseen hintaan, joko mukaan tai sitten nautittavaksi hyvin idyllisessä kahvilassa. :) Jurmalan ranta oli myös aivan ihana, uimaan en kylläkään uskaltanut mennä kun vesi oli kohtalaisen vilpoista. Kotimatkalla piipahdin yhden yön kaverin luona kun junat kulkivat jokseenkin epäsopivasti (taisinkohan siitä jo purpattaa aiemmin?), oli kiva nähdä vaikka niin pikaiseenkin.

Viikonloppu meni sitten polttarihulinoissa, oli oikein kivaa ainakin minun mielestä :) Ja niin se morsmaikkukin vakuutteli! Käytiin ajamassa mikroautoilla ja sitten mökkeiltiin, naurettiin ja vähän itkettiinkin (ylläriylläri...). Morsian ja kaasu, sekä minä jäätiin mökille yöksi, ja aamu oli aivan täydellinen kun sai täytekakkua ja pääsi saunaan. :D

Huomenna on sitten eka lomapäivä kotona. Pitää käydä kirjastossa hakemassa kesälukemista rantsuun ja KUNTOSALILLA. On niin ikävä kun en ole viikkoon käynyt!!! Ihan kun olisin jo aivan lötsähtänyt ja lihonut viisi kiloa.

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2008 00:48

Huomenna sitä mennään! Voi vitsit että on kivaa! :))

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 06:53

Voivoi. Joskus ilta/yö on liian lyhyt...

[Ei aihetta]Torstai 19.06.2008 19:40

Tekis mieli valivalivalittaa mutta enpä taida kuitenkaan. 3 päivää vapaata, jee.
Oli ihanaa herätä sunnuntaiaamuna omasta pedistä, kun sai nukkua pitkään! Harmitti vähän kun on sateinen ilma, olisi ollut kiva lähteä aamulenkille. Jos sitä iltaa kohden sen verran paranis toi keli, että viitsisi lähteä käpsyttelemään! Eilen oli eka kerta tänä kesänä kun pääsin rannalle aurinkoon makoilemaan ja syömään jätskiä. Lähilammelle on pesiytynyt nyt näköjään joutsenia, oli hienoa niitä katsella!

Perjantaina olin kaverin eläinvahtina maalla, sielläkin oli niin mukavaa olla luonnon helmassa ja nautiskella vaan olostaan. Tällaista joutenoloa on ihan kaivannut!

[Ei aihetta]Lauantai 14.06.2008 19:44

Outoa olla lauantaina kotona. Ei oikein osaa tehdä mitään...