IRC-Galleria

Ensimmäinen adventtiSunnuntai 03.12.2006 12:16

En taas tajunnut, että en ole kirjoittanut vähään aikaan. Uusi kuukausikin on päässyt alkamaan eikä paljon enää kouluakaan ole jäljellä. (Suloiset viisi päivää, jonka aikana on vielä kokeita ja töiden palautuksia. Vähän toisenlainen vikaviikko, mihin Suomessa on tottunut.) Leivon juuri pullaa (odotan taikinan kohoamista), sillä tänään meillä on Street Market, jossa on kaikenlaista ohjelmaa ja myytävää, sillä tarkoituksena on kerätä varoja Street performancelle, joka on eräänlainen esiintymismatka Espanjaan loman alettua, jonne lähtee noin neljäkymmentä ihmistä... Joka tapauksessa lupauduin leipomaan ja nyt istun keittiössä kuuntelemassa joulu-cd:tä, jonka ostin eilen 99-sentti-shopista. Jeps.. Vähän ehkä jouluista..

Meillä oli tossa perjantaina international -show, jossa mm. minäkin esiinnyin eräänlaisessa rummuttelu-hommassa. (Aleksislaisille tiedoksi, meidänkin rummutus pääsi mukaan kansainvälisiin piireihin, sillä ihmiset kiinnoistuivat siitä harjoituksissa ja lisäsimme sen mukaan)
Kaikenlaista muuta ohjelmaa oli myös sekä buffet-päivällinen ja tietenkin kuuden tunnin bussimatkat yhteensä itse esiintymispaikalle, joka oli Trentossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.