IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Missed You TodayKeskiviikko 05.04.2006 03:52

Mä haluan kertoa, et saisin näyttää maailmalle, miten paljon Rakastan sua, Riitta. Siitä lähtien kun tavatiin...Olet todella tärkeä ihminen minulle ! olet tosi mukava, ystävällinen, huolehtiva, myötätuntoinen, rakastava ja uskomattoman seksikäs !Sun huulesi, sun kasvosi, sun hiuksesi, silmäsi...rakastan niitä ! rakastan sinussa aivan kaikkea !

Kun olen kanssasi, tunnen olevani elossa. Sinä saat minut onnellisemmaksi kun kukaan muu aikasemmin. Rakastat mua niin kun kukaan ei oo koskaan rakastanut mua ! itseasias, tunnen ensimmäistä kertaa rakkautta...tunnen miten joku rakastaa minuakin. Et osaa ees kuvitella millaista olisi elämä ilman sinua - minä tiedän, en ees halua ajatella sitä ! Sinä pääsit sisimpääni, sinä kosketit sydäntäni. Rakastan sitä kun olet kanssani, tahtoisin viettää koko elämäni sun kanssasi !

Onko se väärää olla niin nuori, ja tuntea jotakin niin suurta ja vahvaa sua kohtaan ? Minä en tiedä mikä rakkaus on, mutta jos se on uskominen sinuun, sinusta huolehtiminen ja välittäminen, sinun kunnioitaminen, tahto olla lähelläsi koko ajan, tahto olla se joka pyyhkii kyyneleet pois kasvoiltasi, tahto olla se joka laittaa peiton päällesi kun pyydät - viereeni tuu.
Tahto saada sinut niin onnelliseksi kun sinä saat minut ! Tahto kuulla ääntäsi, tuntea lämmön äänessäsi. Tahto huolehtia sinusta, taho ymmärtää sinua. kun nään sut, sydän tahtoo hyppiä ulos rinnastain. Perhoset vatsassani...kosketuksesi...saa mut ihan kuin lentämään....
-Jos kaikki tämä on rakkautta, niin olen rakastunut sinuun !

Joka ikinen päivä rakastun sinuun enemmän ja enemmän!Sä olet aina ajatuksissani, aamulla herätessäni ja illalla nukkumaan mennessäni... oikestaan koko ajan.. päivisin olet mun aurinko ja iltaisin olet mun auringonlasku. Öisin olet kuu joka katsele minua ikkunasta kun nukun.
Sinä olet opettanu mua paljon, olet opettanu monia asioita arvokkaana pitämään.

Minä oikeasti Rakastan Sinua. Rakastan sinua todella. Oltu yhessä jo melkein kaksi kuukautta, se aika minkä ollaan vietetty yhessä... on jotain ihaninta... vaikka onkin tapahtunut pieniä riitoja.mutta rakkautemme on aina voittanut riidat ! uhhh, mitenkään vihaan niitä, ne on tyhmiä. molempien pitää tehä töitä sen vuokse ettei enää riideltäis.

Kunpa vain tietäisit miten paljon tahdon pysyä sun elämässäsi !

Ikävöin sua joka ikinen sekunti mun elämässäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.