IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 14:29

How can we live with all this hate,
How can we say that things are not insane
It's just the same

We don't need your pointless war can u think what your fighting for
You don't listen to control when our life is all we own
We don't need to point them out
Like tears from heaven they fall

jaaa tööihin ----->Tiistai 30.06.2009 14:02

Meit haastateltiin =)) Sunnuntai 28.06.2009 21:13

Egert (20) thinks that any song can be good; it's all about about the ability of a song to make chills go running down your spine. Juuso (20) says that songs with good melody, great vocals and powerful drums do that for him. Egert thinks that music is such a big deal because it has so much to say, he thinks the message is very important; "Music used to have so much to say, there were songs against drugs, against violence... Pop-songs these days don't do that. You know, Pokerface and Lollipop and so on." Juuso agrees and adds that music also brings people together.
Juuso's personal favourites at the moment are Sonata Arctica, Dragonforce and Guns N' Roses. Egert lists Breed77, Terminaator and Tuberkoloited as his favourites at the moment.

http://johndoeweb.com/
<-valikosta PEOPLE, nii siinä se on meijän kuva ja teksti sitte:D
käveltiin eilen minä juuso ale ja kake nelistään baareista baareihin :D ja laulettiin The Lions Sleeps Tonight biisii, nii jossaiviahees tuli joku jätkä meitä vastaa ( se oli joku emt, joku juttu/tapahtuma siel oli ) nii laulettiin mikkiin sitä biisii ja jaja.... kaktkes ajatus... nii se oli istte siinä, ja myöhemmin illemmäl nähttiin se taas ja laulettiin taas sitä samaa biisii mikkiin sit se kysy et mikä meijän bändin nimi on.... olin et ööööö..... EKU, sit se jätkä heittää ai eku and the funky boys :D vittu me revettii huolel siinä, ainakin saatiin oma b'ndi ja nimikin sillle :D:D:

sitten röökii on sikahelppoo pummii jos esittää köyhää ja säälittävää ranskalaista :D
ekskuse mua, do you have one sigarette nii ko kaikki alkaa samaa aikaa sit tarjoo röökii :D


ei ivttu ei täs koko merkinnäs oo mitää järkee.... oehh :D mutta pitkästä aikaa koko päivä oli sikasiistii ja oli helvetin kiva =)

http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q

ainii meit haastateltiin eilen tuskan ulkopuolel ( ollaan nyt vitun feimei, meist otettii kuvakin ja ja jaaa aa.... ) ei vittu kaikki nää asiat kuulostaa paljon paremmalta mun päässä :D O_o

alko itkettääSunnuntai 28.06.2009 15:39

maiuuuu on piima'auto :PLauantai 27.06.2009 16:38

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 14:31

I’d have to check my mirror
To see if I’m still here

viiitttuuuuuTiistai 23.06.2009 09:56

juhannus ohi ja töihin taas ...... blaaahh