IRC-Galleria

Parantumaton

Parantumaton

ooks sä kujalla hei mä oon aina kujalla

joku puolue sentäs puhuu järkeäPerjantai 12.06.2009 19:48

Perussuomalaiset syyttivät asioista maahanmuuttoa
Toimittaja: toimitus | 08.02.2009 | 42 lukijakirjettä
(EETOS & D’ARTAGNAN) Perussuomalaiset arvioivat sunnuntaina, että vika piilee maahanmuutossa. Myös syyllinen on useimmiten maahanmuutto, puolueen kannattajat pohtivat. Mahdollisena pidetään sitäkin, että maahanmuutolla voisi olla vaikutusta. Rohkeimmat puhuvat jopa, että maahanmuuton vuoksi.

“Asrid Throors mamu turvapaikka mamu kestämätön Artsid Tshors mamu salaliitto vihreät mamu sanoinko jo neekerit, no neekerit. Mamu”, kommentoi kylänmies Urmas Omilla-Aivoilla kontekstista ja todellisuudesta vahvasti irrotettuna.

“Korostan vielä, etten vastusta maahanmuuttajia sinänsä elleivät ne ole vääränvärisiä enkä maahanmuuttoa ellei se ole vääränväristä vaan pikemminkin toisinpäin. Äläkä puutu nyt siihen mitä minä sanon, sillä se on ihan eri asia kuin mitä minä sanon”, Omilla-Aivoilla lisää netistä siteeraten.

Perussuomalaiset ovat epäilleet aiemmin, että myös paska lomasää, viinojen loppuminen eilisiltana ihan kesken ja vasaran lipsahtaminen sormeen lintulautaa nikkaroidessa ovat maahanmuuton syytä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.