IRC-Galleria

Facebook-Ongelma (Tarinat osa 2)Tiistai 23.03.2010 21:27

Olipa kerran henkiö nimeltä Jonna Laitila joka oli tunnetusti aina "Who's Following Me" -sovelluksen kärjessä mutta sitten, eräänä päivänä kuvioihin saapui....

ANNIKA HUVILA "Epic Taustamusiikkii"

Annika rupesi nousemaan päivä kerrlallaan sovelluksen kärkeen, kunnes.
Hänen koneensa meni paskaks. =(
Sit Annika meni kauppaan med. Ansa Tynjälä, Anniina Nythilä ja Lotta Isosaari ne osti Annikalle uuden koneen koska Annikan piti päästä ekaks kaikkien "Who's Following Me" -sovelluksen käyttäjien listalle numero 1.
No Sit Annika osti tosi makeen pinkin läppärin jos oli Bieberin kuva ja se 3 ekaa päivää vaan tuijotti sitä läppäriä ennenku kerkes ees käydä FaceBookis mut siinä ajassa Jonna oli kerinnyt nousta JOKA IKISEN Facebook käyttäjän listan numero 1.
Tätä Annika ei sietänyt vaan meni Jonnalle kävellen ja päätti rikkoa Jonnan koneen, Jonnahan ei tietenkään antanut tämän noin vaan tapahtua ja Annika pyysi Lotan, Anniinan ja Ansan apua.
Yhdessä he keksivät keinon hajottaa Jonnan kone.
Sitten ne niinku meni Jonnalle "yöks" ja sit ku Jonna nuku ne pölli sen koneen ja heitti sen johonki jokeen tai johonki.
Sit Annika pääs kaikkien listojen kärkeen ja sit kaikki pojat aatteli et toi Annika on varmaan kuses muhu ke aina kyylää mua, ja sit kaikki pojat rupes TAAS juoksee sen peräs, taas kerran Annika kyllästyi ronskeihin herrasmiehiin ja lihaksikkaisiin poikiin ja meni jätti Facebookin viikoksi, tässä ajassa Jonnalla oli jo uusi kone ja sit kaikki juoksi Jonnan peräs eikä Jonna kyllästyny siihen koskaan....

(ei liity mitenkään osa 1.)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kerro mielipiteesi
Haluatko 3. osan?
Kerro niistä KOMMENTEISSAAH ! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.