IRC-Galleria

Rusinante-Ratsu (Tarinat osa 3)Tiistai 23.03.2010 22:27

Annika Huvila oli hurmannut maailman hänen ihanan kirkkaalla laulu-äänellä ja Annikalta puttui enää yksi asia: Hänen ikioma Rusinante-Ratsu jonka ilkeä tyyppi oli kössinyt Hartwall-Areenan-backstage-V.I.P-Parkkipaikalta. Annika huomasi Ratsunsa hävinneen maailmanennätyksen rikkoneen keikan alussa. Surun murtama Annika hajotti kaiken taossaan 456" taulu TV:n, repi kaikki Justiin Bieberin kuvat. Kunnes hänen hyvä ystävänsä Ansa tuli lohduttamaan masentunutta Annikaa.

Ansa sanoi Annikalle että se oli ilkeä joka oli varastanut Rusinanten koska oli suuttunut Annikalle koska hän oli ollut jokaisella keikalla, ostanut jokaisen CD:n julkaisupäivänä, omistanut kaikki Annikan fanituottee ja perustanut "Annika Huvila on maailman paras niaslaulaja/hottis/hyvälaulaja/rocktähti/poptähti.org":n.
Miro oli suuttunut sen takia koska Annika vähät välitti tuosta pienestä pojasta, Miro oli kännipäissään varastanut Rusinante-Ratsun.

Annika vannoi kostoa, ja ystävänsä Ansan apuna he lähtivät etsimään tuon ilkeän pikku-pojan salaista laboratooriata/piilopaikkaa/kalliomajaa/lumi-iglua vaikka eihän se kovin salainen olut koska Miron päämaja oli hänen sänky jossa oli keppi pystys ja peittä. Valaistuksen Miro sai taskulampulla.

Annika ja Ansa hiipivät Miron talon alla ja suunnittelivat hyökkäystä
Ansa meni edeltä ja Annika turvasi selustaa... (tai ainakin yritti)
Miron kätyri Jukka-Pekka hiipi Annikan selästä ja tainnutti tämän jollain ihme kaasulla. Jukkis kantoi Annikan Miron huoneeseen jossa he tökkivät häntä pitkillä kepeillä.

Ansa huomasi pian että Annika oli kadonnut, Ansa mietti hetken aikaa ja lähti kotona käymään. Hän otti isänsä kaapista kaksi pistoolia ja hyökkäsi yksin Miron päämajaan. Hyökkäys ei tietenkään onnistunut koska Ansa oli ollut niin tyhmä että otti kaksi vesipyssyä eikä kahta pistoolia.

Annika ja Ansa olivat pahan Miron vankeja. Annika ujutteli Jukkiksen puhumaan tälle ja flirttasi hänen ylijumalallisilla silmillään Jukkiksen vapauttamaan heidät. Tästä Miro ei TODELLAKAAN pitänyt ja alkoi tökkiä Jukkista kepillä. Annika ja Ansa yllätti Miron tökkiessään Jukkista kepillä, ja saivat heidät seinälle kahleisiin ja soittivat poliisit.

Poliisit tulivat Mirolle ja pidätti Jukkiksen ja Miron ne sai kahden viikon bännit RuneScapeen jonka takia Miro ja Jukkis masentui ja Elias tuli lohduttamaan heitä.
(Laita Soimaan tässä kohdassa!)(Ja Jatka lukemista!)
(Laita Soimaan tässä kohdassa!)(Ja Jatka Lukemista!)
Annika ja Ansa päätti pitää bileet ja kutsui kaikkki kivat tyypit sinne bileissä oli Lotta, Anniina, Saku, Aksu, Paski, Riipe, Janne, Siiri, Emma, Ella ja muita monia Annikan hyviä ystäviä. Bileet jatkuivat kolme päivää ja bileiden jälkeen Annika lähti kohti auringonlaskua Rusinante-Ratsullaan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Osa 4?
Mielipide?
Haluatko olla kenties seuraavassa osassa mukana? Päähenkilö? ;)
Laita loppuun tähtio merkintä eli 1-5* eli kirjoita esimerkiski
5/5 =)
Kommenteilla kaikki :)|(:

Kiitos kun luit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.