IRC-Galleria

Siwan Vartija (Tarinat osa 4.)Keskiviikko 24.03.2010 18:33

Ihanana kevät aamuna Nurmon yläasteen oppilaat kävelivät kohti Siwaa. Siwassa oli kuitenki joku vitun ärsyttävä vartija joka ei päästänyt odottamaan kuin pihaan. Viisi minuuttia myöhemin Siwalle tuli Janne, Jesse ja Siiri. He etuilivat jonossa ja vartija tuli valittamaan, Janne sanoi vartijalle "Haista urpo vittu!" Vartija ei tuosta ollut kovin iloinen ja päätti ottaa Jannen huostaan viikoksi, Jesse ja Siiri katselivat vierestä kun vartija rutuutti Jannea ilmassa. Jesse ei voinut katsoa tätä enää ja yritti auttaa Jannea... Mutta turhaan vartija oli liian voimakas ja Siiri lähti nopeasti juoksemaan koulua päin.

Koululla Siiri huusi Annikalle että joku homo vartija otti Jannen ja Jessen huostaan, Annika mietti että: "meh, antaa mennä...". Mutta lopulta Siiri sai suostuteltua Annikan auttamaan. Annika lähti salaman nopeasti Rusinante-Ratsullaan kohti Siwaa ja yritti ehtiä sinne ennenkuin vartija lähtisi. Annika ei ehtinyt ajallaan vaan vartija oli lähtenyt jo. Annika yritti etsiä Jannea ja Jessea Siwan lähistöltä mutta turhaan. Annika palasi koululle mukanaan huonoja uutisia... Halppis patukat olivat loppuneet!!!! Siiri hieman turhastui ja kysyi Annikalta: "Entäs Janne ja Jesse?". Annika vain vastasi: "Njaa ei niitä löytyny." Siiri kauhistuksissan aneli Annikaa auttamaan poikien etsimisessä.
Annika suostui.

Vartija oli vienyt pojat Vartijat OY'n turvakonttoriin jossa pojista aiottiin tehdä pamppuja, joilla sitten ois voinu pamputtaa muita ilkeitä lapsia. Pojat yrittivät rimpuilla pois köysistä, mutta tuloksetta.

Annika ja Siiri suunnittelivat päivä tolkulla strategiaa miten napata Janne ja Jesse vartijoiden huomaamatta. Lopulta Annika tajusi,
He menisivät Vartijat OY'n katolle ja avaisivat reiän katosta josta he sitten mahtuisivat menemään alas. Sen jälkeen he tainnuttaisivat Vartijat pullotetulla kainalohiellä. Sen jälkeen he ottaisivat heidän vaatteet ja hyppäisivät laskuvarjoilla kolmos kerrokseen. (jossa luultavasti poikia pidetään).

Lopulta suuri päivä koitti jolloin Annika ja Siiri tekisivät hiljaisen hyökkäyksen Vartijat OY'n tukikohtaan ja hakesivat takaisin pampuiksi sulatettavat Jannen ja Jessen.

Janne ja Jesse pääsivät vapaiksi köysistään ja yrittivät pakoon rakennuksesta, mutta eivät he tienneet minne mennä joten he menivät vain ylöspäin. Katolle päästyään Janne ja Jesse olivat umpikjassa ja vartijat tulivat pian noutamaan heidät.

Annika ja Siiri olivat jo tulossa Hello-Kitty helikoptereilla ja he hyppäsivät katolle kuin kissat. Siiri laittoi poran käyntiin ja porasi reiän. Reikä oli porattuna ja Annika hyppäsi läpi. Valitettavasti Annika jäi kiinni tisseistään Siirin poraamaan aukkoon. Joten Siiri rupesi poraamaan lisää josta hän olisi päässyt sisälle ja sitten alhaalta porannut lisää.

Vartijat kuulivat ison lämähdyksen kun Siiri hyppäsi lattialle katolta
muutama vartija oli lähdössä tyttöjä päin ja Janne ja Jesse rimpuilivat taas vapaiksi. Pojat lähtivät seuraamaan vartijoita, ja kattokerrokseen päästyään he vetimät vartijoilta housut nilkkoihin ja paljastivat heidän kamalan salaisuuden!!! Vartijat nolostuivat asiasta niin paljon että menivät kotiin itkemään sängyn-nurkkaan.

Annika. Joka oli jumissa Siirin poraamassa reiässä tiseistään alkoi hätiköidä koska kuuli ääniä, ääni kuuluikin onneksi Jannen ja Jessen suusta jotka oivat aikeissaan hypätä katolta laskuvarjoilla. Pojat näkivät Annikan roikkumassa tisseistään katossa ja repesivät totaalisesti. Janne ja Jesse auttoivat Siirin takaisin katolle ja vetivät juuttuneen Annikan myös katolle. Katolla he puhuivat mukavia jotain viisi minuuttia, jonka jälkeen Annika vihelsi tutun sävelmän joka kutsuu Rusinante-Ratsun luokse. Rusinante tuli lentämällä katolle ja vei Jannen, Siirin, Annikan ja Jessen pois. Takaisin kouluun.

Ja taas kerran päivän pelasti Annika ja hänen uljas Ratsunsa.... RUSINANTEEE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
5 Osa?
Haluatko sarjaan?
Mitä pidit?
tähtiä 1-5 tähteä
Merkka esim. 5/5.

Kaikki kommentteihin =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.