IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 02.11.2006 00:54

... Kasvoillesi nousi hymy, huomasin ettet tiennyt itsekään miksi. Katsahdit mua välillä suoraan silmiin, ja välillä katseesi laski alas, jonnekkin...
En ajatellut että satuttaisin sua niin paljon, mutta satutinkin... aivan liikaa sinunlaisellesi ihmiselle. Olet niin herkkä ja mukava, niin ystävällinen ja huomioon ottava.
Luulin että sun olisi parempi olla ilman mua. En tiennyt että ajattelit niin vakavasti, en halunnut satuttaa sua tai saada sua ajattelemaan mitään niin kauheaa, mihin sorruit.
Me luvattiin ettei meitä mikkän vois erottaa, se päivä kuitenkin koitti, sinä petit mua. En ajatellut... teit sen vain mun tyhmyyteni vuoksi.

"Jos sut vielä mä takaisin saisin, syliin ottaisin, ruristaisin, vasten rintaani. Irti päästäisi en, en koskaan. Selvittäisin sen mikä selvittämättä jäi.
Pois sua päästäisi en, en koskaan enää jos sut takaisin saisin.

Veit multa sydämmen, kaiken sen mitä mulla oli. Muistan sut iltana kirkkaana, aurinkona valoisana, valona... joka mut oikeaan opasti. Opetit mut rakastamaan, opetit mut yrittämään, opetit mut uskomaan, maasta jälleen nousemaan, mutta miksi et opettanut mua Unohtamaan...

Tuu takaisin, anna mulle uusi mahdollisuus, pidän susta kiinni, annan anteeksi, unohdan kaiken. Päivääkään elämäni aikana sinun kanssa eletyistä ajoista en pois vaihtaisi."

Katsoin vielä kerran ikkunasta ulos.... Kohta olisi Joulu....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.