IRC-Galleria

PööTorstai 26.04.2007 21:59

No niin Laura ku valitit, tässä sulle jtn paskaa luettavaa:

Saanen esitellä hyvät naiset ja herrat;Petran blogi vol.4873256

Yllättäen pyllättäen tässä viime aikoina ei ole ollut aikaa kirjoittaa tänne. Eipä se kyl haittaakkaan kun Lauraa vaan ku se on ainoo joka tätä lukee.Nii ja Ville ehkä joskus, koska ne laittaa vaan komsuu.Ne jotka ei laita ei oo kivoja.Mä tykkään komsuista.
Äiti kysy tännään oonko mä iloinen ku sain niin hyviä numeroita(lue:ironiaa). Emmä oo.Mut ihan sama.

Hahaa, tänään tein yläaste-temput ruotsintunnilla, en oo tehny sitä ikuisuuksiin.Otin Tarun kynän, vihkon ja sit kojta repun mun pulpetille (se siis istuu mun takana).Oon silleen niinQ varas.Taru räkätti paljon.Nauroimme myös sille kun mahani piti hassua ääntä ja antti edestä kääntyi katsomaan hitaasti.Selvitin tytöille et se ääni tuli mun mahasta et ei ollu pieru kun luulin et ne luuli niin ku nausoivat niin paljon.Saatiin monia katseita, kyllästyneitä sellasia.Kaks katto ja huokas syvään.LOL, mitä tiukkiksia.

HUJKHGDF, huomenna ihme kansainvälisyyspäivä.Mä ja laura laitetaan päälle jotkut ihme pökät(isot shortsit?), urheilusandaalit ja tennissukat, maratoneista saatavan tyhmän suomen lippu-huivin, domikaaninen tasavalta-t-paidan (ku ei las islas canarias löytyny).Sit meil on kartta ja kamera.Kaikki saa arvata mitä me esitetään :D

Hähää, nolaan myös itteni huomen ku joudun lukeen salissa ihmisten eessä kuudennen artiklan ihmisoikeuksista? espanjaksi.uhuhuh

Maanantaina mun synttärit!!Jee.Lauantaina villen synttärit, jee!Sunnuntaina Ouluun, JEEE!!!!
MAANANTAINA BAARIIN TARUN KAA OULUSSA, UBERHUIPPUA!
Kännäämistä 2 päivää, odotan innolla.

Siitä sit viikko ja Italiaan 8 päiväks, kieltämättä ihan kivaa.Siitä 3 viikkoa ja barcelonaan ja REILAAAN!!
Kuukaus tarun kaa kahestaan, aurinkoa, uusia ihmisiä, ryyppäämistä.Mä toivon et tullaan ehjänä takasin.Ei oo ees viel kunnolla miettiny miten ihmisä tulee hirmu ikävä.Tai no ny vasta rupesin ihan tajuamaan et laura lähtee pariks kuukaudeks argentiinaan, mul tulee lauraa hirmunen ikävä<3 muut kumminni näkee jo kuukauden jälkeen.
Ja villee tulee ikävä<3<3

Veron näkee kohta, jee! Älysin tässä et ei oo alen kaa jutellu pitkään aikaan.Toivottavasti sen näkee vielä.Pitää lauran mukana laittaa kirje ja ny espanjaks kokonaan, on sen verran oppinu uutta et vois onnistuakin.

Mul oli tänään ajotunti, koeinssi.Meni paljon paskemmin mitä eilen, en ois päässy läpi.Oli vähä hätästä.Yhes vaihees käännyin oikeelle, katsoin ja näin et pyöräilijöitä tulee ja niil on vihreet.Menin silti, olivat kuulema olleet pikkupoikia, jotka oli tullu vauhilla :D ja jarruttaneet olivat.Inssi ois kuulema hylänny 98,5% varmasti :D

Oko, kädet alkaa väsyä, ranteet siis.Taidan lähteä suihkuun ja sit iskäl käymään ja sit villellem ehkä?enpä ole ollut häneen yhteydessä niin en tiedä.kävin katsastamassa jos hän olisi ollut mesessä mut ei olllut.Pyörivät varmaan taas jossain ilman mua..

See juu beibeh.Ville-äänellä


LOL

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.