IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

KirjamessutPerjantai 28.10.2005 17:47

Messuilla tuli sitten käytyä, tosin ihan työn merkeissä. Piti avustaa Venäläisten henkilönnimien oppaan tiedotustilaisuudessa, samalla vietin aikaa kotuksen (www.kotus.fi) omalla osastolla. Tietysti siinä lomassa tuli kierreltyä muuallakin ja sainhan mä heti ovelta saamallani lapulla Anne Holtin jännityspokkarin "vereen kirjoitettu". Ilokseni sain myös vapaalipun messuille joten huomenna olisi tarkoitus enemmän sitten kierrellä ja katsella. Yleisilmeenä messut olivat ihan värikkäät ja varsinkin koululaisia tuntui olevan runsaasti, juoksentelivat ympäriinsä jonkin ihmeen suunnistustehtävän merkeissä...

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 17:18

Huh, alkaa olla tämä työpäivä jo voiton puolella. Enää käynti opetusministeriössä niin se olisi sitten siinä. Kovasti harkitsen joskos jaksaisi/uskaltaisi mennä töiden jälkeen jumbon laajennusosan avajaisiin, siellä on luultavasti talo enemmän täynnä kun laki sallii. Siinäpä olisi toisaalta vastapainoa normaalille kotoilulle. Täytyypä katsella tässä fiiliksen kehittymistä... :)

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 10:49

Hassua, heräsin ennen Villen töihin lähtöä ja nousin sängystä hieman sen jälkeen. Ja kello oli tosiaan vasta kuusi aamulla! Mukavaa että joskus saa itsensä käyntiin heti näin aamutuimaan. Aamukahvin juonnissa ja sen jälkeisissä aamutoimissa ei kauaa mennyt ja olin jo 6.50 lähtevässä bussissa ja nyt olen istunut jo pitkän tovin tässä työpisteessäni. Joudun tosin tuuraamaan keskusta aamupäivän ku vakituinen tulee vasta kymmeneksi, tosin helppoa hommaahan tää on... Aikaisessa työhön tulemisessa on kyllä yksi todella mukava puoli: pääsee pois jo kolmen jälkeen ilman miinuksia, jipii :)

Sateinen syystalvi...Keskiviikko 26.10.2005 15:33

Kumma juttu et loska- ja lumikelit aina tulee yllättäen, taas pelti kolissut eteläsuomessa. Ja eihän siitä yhtään sitten ollutkaan puhetta eilen uutisissa ja sen sellasissa, suomalaiset eivät vaan koskaan opi. Olihan se tosin aika ikävä kokemus tallustella töihin tuulessa ja tuiverruksessa mutta tuntui ainakin mukavalta tulla lämpimään. Iltapäivä onkin aikamoista hulabaloota kun pitää järkätä messuilla kotuksen osastoa (sivaripaikka, jossa olen). Laatikkokaupalla kirjoja ja esitteitä yms, jotka pitää viedä sinne ja asetella oikeille paikoilleen. Ihan mukavaa vaihtelua normaaleille päivärutiineille. :)
- Vanhemmat »