IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ää, mut nakitettiinMaanantai 30.01.2006 19:51

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Pidän kännykkäni kelloa about 2,5min jäljessä oikeaa aikaa. Se on niin kivaa laskea sitte yhteen kun kännykän kello näyttää vaikkapa 17.45, että paljon se oikeesti on!

2. Tykkään puristella mustapäitä timon selästä! yök, mutta kivaa!

3. Keskustelen usein yksin ääneen kotona itseni kanssa. Varmaan ihan yleistä, mutta tuntuu silti oudolta vetää monologia

4. Katson usein Dr.Philiä! se on välillä jopa kiinnostava!

5. Säästelen kaikkea omituisia juttuja, joilla on mukamas tunnearvoa. Laatikostani löytyy hiukset,jotka leikattiin Timolta ennen inttiin menoa ja jotain kuitteja vuodelta nakki ja muussi.

Haastanpa seuraavaksi sitten vaikkapa

hei|ti:n , ^Krista^:n ja Be-a:n!

Lapsia hoitamassaSunnuntai 27.11.2005 16:34


[13:39:50] <Petra_> paras oli ehkä ku se 5v tyttö kysyy "onks sul poikaystävää?" "no on" "teiän vanhemmat ei tykkää ku te rakastelette!"
[13:39:53] <Petra_> mitä vittua :D

lasten suusta <3

daadadaadaMaanantai 31.10.2005 00:39

Yhh, ei se juominen kotioloissa ollukkaa niin hyvä idea, krapulaa ei näkyny mutta kurkku tuli kipeeksi illalla :P

Masentavaa, huomenna taas maanantai :( viikonloppuun on niiiiin pitkä aika. Mut ehkä tää viikko menee nopeesti kun on niin paljon tekemistä,mm. studia messut helsingissä :) Koeviikkokin alkaa torstaina :o

eipä muuta, pöspös<3

knänääääLauantai 29.10.2005 23:49

kalsarikännit himassa on ehkä parasta! tehtii timpsukan kanssa jhotai ihme drinkkeii äsken, schwepperssii ja vodkaa , didiiii <3

koht vois kattoo jonku lehvan, mmm m.

onks mulla pieni rakko ku pissattaa kokoajan :////??

äyyyTorstai 27.10.2005 19:09


Mä en enää ikinä lue cosmoo! Se vaan huijaa mua ja väittää kaikkee kakkaa! Esim. et naiset on onnellisii ku saa kukkia. No mä en ainakaan ole ku mä en saa kukkia!!! :D wink wink eräälle herrasmiehelle, tai no vaikka kaikille :D

Nuudelit on hyviä. Ostin tänään koulusta tultuani MaMa:n kananuudelit, koht mä nautin niistä ja katon telkkua. Voi PASKA! sielt ei tuu tänää vissii Dr. Philii, pakko kait kattoo kaunarit ;)

Dääm pitäiskö siivoo, kaikki jotka kannattaa ni kommentoi mulle, ok ok? Voin siis luottaa siihen et en joudu tänään siivoomaan , no comments, JEAH.

Blöö blöö ,moikka kaikille <3

wooooot :DKeskiviikko 26.10.2005 00:31

mikä se tämä on? iik, tuleeko mun elämä nyt ihan julkiseksi :< galleria rupee urkkimaan mun salaisuuksiani!

No hei, oli kiva päivä tänään :) Ruotsin sijainen anto ison kasan läksyjä mutta tämä tyttö kapinoi!

Huomenna pääsee kokkaa timpsukalle <3
- Vanhemmat »