IRC-Galleria

Kummallista...Sunnuntai 20.04.2008 04:12

Olin yöllä saanu just kyydin kaverilta himaan ku mulle tuli joku ihan ihme "kohtaus".

Ku se kaveri oli lähteny nii tunsin ku kaikki olis menny nopeemmin... SIIS IHAN KAIKKI!!! Mä kuulin herkemmin, kädet täris, mä kävelin nopeemmin ja tein kaiken nopeemmin. Avaimiaki oli vaikee ottaa taskusta. Sisällä ku katoin peiliin ja yritin rauhottuu niin huomasin kuinka mun kädet vaan täris ja tuntu ku mun olis pitäny koko ajan liikkuu. En tykkää siitä!! Mul on ollu ennenki tälläsii juttuja... ei hajuukaan mitä ne on. Viimesin mun muistama tällänen juttu mul oli ku olin kutosella kävelemässä aamulla kouluun. Yhtäkkii en ollu varma kuinka nopee kävelen, paljonko kello on, kuinka nopeesti aika menee ja tuntu ku kaikki meni ihan hirveen nopeesti.
Mut ny lisäks kuulin kaikki pienimmätki kolahdukset ja naksahdukset. Päätin että en välitä siitä ja menin ottaa piilarit pois ja pesee hampaat. Hampaitten pesu oli murhaa! Sit menin omaan huoneeseen ja yritin rauhottuu. Kokeilin laittaa telkkarin päälle, mut ei se auttanu. Sit laitoin koneen päälle ja yritin keksii tekemistä. Päätin kirjottaa tästä jutusta tänne ja tässä sitä ollaan. Kädet tärisee vieläki ja mul on telkkari tossa vieressä ihan mahollisimman hiljaa ja tuuletin pois päältä koneesta, mut kuulen sen telkkarin kummiski... ihan ku se olis mun korvas kii.
Pelkään koko ajan että faija ja äitipuoli herää.
Ny toivon vaan että Tiia olis vieressä...

Älkää ajatelko että oon ihan hullu ja sekoamassa... no ehkä oon sekoamassa, mut kummiski mun piti kertoo tästä vaan jossakki/jollekki. (alkaa koko ajan helpottamaan... vähän pyörryttää päässä ja ajan taju alkaa palaamaan...)

Onks kukaan kuullu tälläsestä jutusta ikinä??

- Pelottaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.