IRC-Galleria

day and night..Tiistai 14.10.2008 03:22

- Työnteko yöllä tai siis päivällä vai miten se nyt meni?, alkaa sumentaa ajatusmaailmaa.. herään ja onkin ilta.. väsyttää.. sit pitäski mennä sinne tai tänne.. puhelin soi.. unohtelen asioita.. tilaus myöhässä.. laskun muistutuslasku... ja yhtäkkiä huomaan seisovani laseja täynnä oleva tarjotin kädessä keskellä kahden sadan hengen synttärijuhlia.. "Ja näin olkaa hyvä!!"

- Nyt on siis syysloma ja nauhuri pausella! Kaikki on kadonnu jonnekki ja yhtäkkiä ei ookkaan mitään tekemistä! Nooh ton asunnon parissa riittää puuhaa ja nettikin toimii nyt sillä tikulla ;D

- Ja yksi tärkeä ihminen sai ajatukset vielä entistäkin sekaisemmaks kysymällä: tahtoisin siut puolisoks loppuelämäks joten mitäs jos mentäisiin naimisiin??!! Oon vieläkin ihan sekasin.. apua..

- Huomenna IKEAAN, ja sinne ne loput rahat sit varaan meneekin.. Kultaseni lähti eilen (ma) iltapäivällä laivalla kohti tukholmaa.. töitä tehden.. oon kyllä kateellinen, ois unelmaa olla laivalla töissä..
Ton laivajutun huonoja puolia taitaa olla mm. tää että seuraavan kerran nähdään sunnuntai-iltana.. ja jos vuoro jatkuu, niin vasta ens viikon sunnuntaina.. lähes kahden viikon päästä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.