IRC-Galleria

Pierukuoriainen

Pierukuoriainen

Whatever it is-I didn't do it.

Uusimmat blogimerkinnät

Yeah.Tiistai 16.10.2007 02:43

Kävin tänään terveyskeskuksessa KÄVELLEN. V*ttu, että nyt särkee jalkoja ja polvet on turvoksissa. Mä oon ketterä ku sahapukki. Terveyskeskukseen ei oo pitkä matka, mutta mä oon niin rapakunnossa, etten oo ikinä näin paskassa kunnossa ollukaan. Tuo lapsen pykääminen tekee aika vaikeasti korjattavaa vahinkoa kropalle näköjään. Mutta täältä noustaan, perkele.

Huomenna olis Iljan a.k.a Larry Action-Devilin neuvola klo.12.30. Ajattelin pummia Burdonilta kyydin ihan pokalla. Miten on Miss Burdon? Jos tarjoon pizzat lähipäivinä, niin saiskos kyytiä?:D

Mutta eipä siinä vielä kaikki: terveyskeskuksen yhteydessä on sosiaalitoimisto ja sen edessä oli tänään surkein mielenosoitus v*ttu IKINÄ. Joku mummo ja varmaan hänen aikamiespoikansa olivat omin pikku kätösin askarrelleet-paskarrelleet keltaisesta kartongista iskulauseplakaatteja sossun seinään. Niihin oli lapsen käsialalla kirjoteltu kaikkea sensuuntasta ku "Sosiaalitoimenjohtaja käräjäoikeuteen". vattu, kun ei sattunu kamera mukaan, oli kyllä säälittävin mielenosoitus konsanaan, jumalauta kaks ihmistä. se mieskin oli sen näkösenä siellä, että on tainnu äitee pakottaa kesken työpäivän sinne plakaatteineen seisomaan saakeli tyhjän paikan merkiksi.

Toivottavasti he saivat asiansa menemään perille:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.