IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 05.08.2008 00:59

Oon ollu ihan liian ennakkoluulonen yhen asian suhteen, nimittäin bändin nimeltään Editors. Syy siihen on, että monet Interpol-fanit on sanonu, että Editors on täys Interpol-ripoffi. No nyt ku oon vähän tutkinu asioita nii oon tullu siihen tulokseen, ettei asia mun mielestä niin oo. Sitä en tosin täysin usko ettei Editors olis käyttäny Interpolia ees hiukan inspiraationa, niin ku ne sanoo. Niillä on myös monia samoja vaikkutteita ja sekin varmasti aiheuttaa sen, että ne on tosi samansuuntasia bändejä. Paul Banksilla eli Interpolin laulajalla ja Editorsin laulajalla on myös paljo toisiaan muistuttavat äänet. Editors on R.E.M.:in lämppärinä sillä niiden tulevalla Suomen keikalla, se on kyl hieno juttu, aion kyl ehottomasti tutustua Editorsiin vielä enemmän ja hankkia levyt. Ku nyt vaan pääsis sinne koko keikalle nii asiat ois hienosti. Lippuu ei oo vielä edes, mutta niitä on kuulemma viel hyvin jäljellä. Kaikkein hienointa kuitenki ois ku oisin sen Interpolinki nähny :(

Täs pari Editorsin videota, on kyl hienoja videoita meikän simmuun.

http://www.youtube.com/watch?v=-D1HE25I2AQ (All Sparks, tää biisi kuulostaa kyl älyttömän tutulta :D ja hyvältä!)

http://www.youtube.com/watch?v=5xRVm-JX5Rk&feature=related (Munich, rakastan ton sanoituksis tota "People are fragile things, you should know by now. Be careful what you put them through" -kohtaa)

Taisin löytää itelleni yhen bändin lisää post-punk revival -tykkäyksiin, kyllä siitäki kategoriasta hyviä bändejä löytää ku vaan kokeilee, vaikka originaalissa post-punkissa niitä paljonpaljonpaljon enemmän onki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.