IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Blogissa taas merkintöjäKeskiviikko 10.05.2006 13:07

Käykääpä lueskelemassa pihtisoft.blogspot.com.

Vituttaa.

Jep.Sunnuntai 19.03.2006 16:16

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

No niin, mitähän te tiedätte minusta...Perjantai 17.03.2006 17:44

Johari-ikkunat:

Klikkailkaa, mikä sopii meikämanneen. Olisi se ihan kiva tietää....

http://kevan.org/johari?name=Pihti
http://kevan.org/johari?view=Pihti


Ps. Kiitos viznut :ille ideasta...

Blork.Lauantai 11.02.2006 02:20

Johan on markkinat, sanoi savolaisukko.

Vaikken nyt ajatellutkaan tätä blogia paljon käytellä niin tuumasin tuohon Viznutin heittoon kommentoida.

0x00 Moni ihminen tietää että maailmassa on käytössä kymmenjärjestelmä. Minä taasen käytän heksoja miltei yhtä sujuvasti kuin kymppijärjestelmää, ja tykkään binäärikoodistakin (juu, sitä ykköstä ja nollaa). Se kun kääntyy niin mukavasti heksaksi

0x01 Muistan aika runsaasti Commodore 64:n muistipaikkoja heksana, kuten desimaalisenakin, sekä kaikenlaista muuta numeraalista tietoa. Muistini ei rajoitu 7 numeron mittaan kuten useimmilla muilla, Piinkin muistan ihan 15 numeron tarkkuudella lonkalta. Muistan myös pirusti kaikenlaisia puhelinnumeroita, enempi tai vähempi tarpeellisia. Ja tietenkin, pidän assyllä koodaamisesta, vaikka harrastankin basic-masokismia.

0x02 Vaikka paljon olen ihmisten kanssa tekemisissä, olen silti luonteeltani enempi erakko... viihdyn hyvin yksikseni, ja minulla on ns. omaa kivaa aika paljon, saatan nauraa räkänä jotain juttua eikä kukaan ole kuulemassa itseni lisäksi. Ompa siitä kerran naapuri soittanut poliisitkin :D :D :D (muuten, tästä tulee mieleen wanha: jos metsässä kaatuu puu, eikä kukaan ole kuulemassa, niin lähteekö siitä ääntä... ?)

0x03 Kestovitutus on yksi kaunis taiteen laji. Varsinkin jos vitutuksen saa pidettyä vakiona. En itse siihen pysty niin hyvin kuin eräs tuntemani tarjoilija :)

0x04 Tiedän olleeni Idolsissa :) mutta siitä huolimatta olen se sama wanha Pihti. En anna sellaisen pikkuseikan häiritä että satun olemaan julkkis. Huipulla on yksinäistä ja siellä tuulee aivan vitusti :D ja pitää muistaa että joka nousee mäen ylös, tulee sieltä joskus myös alas.

Ja haasteet lähti:

Viznut (no totta vitussa, pitäähän ne viisi muutakin kuulla!!)
Aropupu
MONKKU (__()__)
sinpukka
Zatunki
unhurt^^

Blogia myös tännekinMaanantai 12.12.2005 23:59

Pihtisoftin virallinen blogi sijaitsee osoitteessa pihtisoft.blogspot.com. Blogia etsiville sieltä löytyy siis viimeinen huuto.

Mutta ettei tämä jäisi ihan mainitsemattomaksi, niin kannattaa katsoa 18.12 tuleva idols.
- Vanhemmat »