IRC-Galleria

Joulu <3Maanantai 25.12.2006 08:44

Aatto oli oikeinkin ihana ja lämminhenkinen, vaikkakin aivan hemmetin kiireinen kun piti ravata siellä sun täällä. Aamulla haudalla äidin kanssa ja sieltä mummun luokse. Sitten tulin kotiin ja herätin ilkan ja sitten jonkin ajan päästä lähdettiin ilen vanhemmille jossa oli ilkan sisarukset taas perheineen.

Illemmalla käytiin isällä ja jaanalla ja tytöillä ja sitten äidillä, jossa oli myös Sini ja Eero. Sitten mentiin vielä joksikin aikaa anoppilaan ja yöllä tultiin kotiin tutkimaan lahjojamme ja leikkimään nellan kanssa :)
Saatiin kyllä aivan mahtavia lahjoja! Ja niin paljon, hui kamala. Rahaakin sain, mikä on kivaa. Voi mennä alennusmyynteihin ;)

Tuo uusi digiboksi oli ainakin tarpeen kun tuo meidän vanhahan on ihan sanonko mistä. No, onpa kumma, kun se olikin halvin versio joka vaan kiireellä ostettiin kun kuultiin silloin tänne muuttaessamme, ettei ole kaapelia niin ei näkyis kuin 3 pöljää kanavaa.

Ja pitihän Ilen tuo korttipaikallinen siksikin saada, että näkee ens kauden formulat, kun siirtyvät pois tavalliselta maikkarilta. :) Voihan siiihen sitten hankkia muitakin kortteja jos niikseen tulee.

Ilen lahja mulle oli <3<3<3 Kalevalan korun Talon sydän sarjan ihanaakin ihanemmat korvakorut ja möhköfantti ja suklaata, lempparia <3<3<3 Kylläpä tuo miekkonen mut aikasta hyvin tuntee, kun osaa aina hankkia jotain mistä aivan takuulla pidän! Ihana mies. Luv him.

Ärsyttelee vain kun näin aikaseen heräsin. Pitää nyt hetki olla yläällä ja sitten koettaa vielä nukkua ku päivällä ollaan menossa isän ja Jaanan luo syömään. Sitten kai mummolaan ja äidille. On tää melkosta paikasta toiseen kiiruhtamista. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.