IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ei näin!Lauantai 16.02.2008 00:10

Aamu: Oltiin tänään Anskun kanssa asioilla, ja Ansku sit laittaa auton parkkiin. Sillä välin ku Ansku on käymässä postissa, päätänpä minä sitten käydä siinä auton ulkopuolella tupakilla. Noh tähän asti kaikki on hyvin. Pääsen sitten ulos autosta, ja ulkona tuulee aivan.. Noh paljon kuitenkin. Sitten kun rupean sytyttämään tupakkia siinä, sytkäri päättää sanoa sopimuksensa irti aivan totaalisesti. Noh lievä vitutus päällä, mutta ei hätiä mitiä, päätänpä sitten sytyttää tikuilla. Koska tuulee niin kovasti, päätän sytyttää tupakan takin sisällä. Ensimmäinen tikku katkeaa. Vitutus kasvaa. Toinen tikku sammuu, vitutus kasvaa lisää. Kaksi tikkua jäljellä. Sen jälkeen hengähdän syvään ja yritän rauhoitella hermojani. Asetun valmiiksi ja TADAA tikku syttyy. Mutta sitten hiukset päättävät hypätä eteen ja roihahtaa, ja samalla meni puolet oikeanpuoleisista ripsistä. Ainakin tupakka syttyi.

Päivä: Matti ja Meri tulevat käymään täällä, juovat kahvia yms. Matti sitten vittuilee kaikesta mahdollisesta, ja vitutus kasvaa kasvamistaan.

Ilta: Vielä ei oo kerenny mitään vituttavaa tapahtumaan, mutta ei se päivä vielä ole ohi.

Eli päivän saldo lyhyesti: Hiukset oikealta puolelta kärtsähtäneet ja koppurat ja ripset oikealta puolelta kovat ja puolet lyhyemmät, kuin vasemmalta. Ja vitutus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.