IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tuntematon sanoo:
Olipa kerran pieni poika joka oli homo.

Pikku Nemi sanoo:
Hän huomasi jo seksuaalisen erilaisuutensa ollessaan hyvin nuori, noin viisi vuotias..

Tuntematon sanoo:
..ihastuessaan naapuriinsa, joka sattui olemaan n. 10 vuotias, poika myös.

Pikku Nemi sanoo:
Poika ei kuitenkaan antanut toiselle vastakaikua rakkauteen, vaan pojan oli myönnettävänsä tappionsa tässä suhteessa. Sen sijaan..

Tuntematon sanoo:
.. noin viisi vuotta jälkeenpäin hän seurusteli itseään vain vuoden vanhemman pojan kanssa.

Pikku Nemi sanoo:
Pojan vanhemmat eivät tienneet tästä seksuaalisesta erilaisuudesta, vaan luulivat pojan olevan täysin hetero. Totuus paljastui heille eräänä sateisena yönä kun...

Tuntematon sanoo:
.. he saapuivat kotiin ja löysivät poikansa sohvalta toisen pojan sylistä istumasta.

Pikku Nemi sanoo:
Siitäkös se meteli syntyi. pojan sisko sentään näki nuorten poikien viattomien rakkauden ja sai vanhempiensa pään käännytetyksi pois siitä että poika passitettaisiin mielisairaalaan.

Tuntematon sanoo:
kun pojan seksuaalisuus tuli koulussa ilmi, menetti hän kaikki ystävänsä ja opettajat syrjivät häntä.

Pikku Nemi sanoo:
kolmen kuukauden jälkeen hänen poikaystävänsä muuttui hyvin etäiseksi, eikä halunnut enää harrastaa seksiäkään. vihdoin poikaystävä tunnusti: "Kulta minä...

Tuntematon sanoo:
taidan sittenkin olla hetero". Tämä ajoi pojan melkein masennuksen partaalle, eikä hän suostunut menemään ulos huomeestaan, saati sitten menemään kouluun .

Pikku Nemi sanoo:
Pojan vanhemmat olivat huolissaan tästä yhtäkkisestä muutoksesta ja passittivat pojan psykiatrille. Siellä poika sai rauhassa kertoa tunteistaan ja pedofiilisesta päiväkodin opettajastaan, joka oli syynä pojan homouteen. Vähitellen poika alkoi saada elämästään kiinni. Sitten tuli pojan 15-vuotis syntymäpäivät. Hän meni bileisiin ja siellä hän tapasi...

Tuntematon sanoo:
.. erään pojan, jonka kanssa hän päätti olla vain ystävä. Mutta poika oli toista mieltä ..

Pikku Nemi sanoo:
koska oli erittäin rakastunut kyseiseen poikaan. Hän tunki kätensä pojan housuihin ja lämmitteli poikaa. Vähitellen poikakin pääsi tunnelmaan mukaan. Kun he olivat siirtyneet toiseen huoneeseen, pojan oli tunnustettava: "Olen juuri päässyt yli kipeästä erosta, joka oli kestoltaan viisi vuotta. En tiedä olenko näin pian valmis uuteen suhteeseen". Toinen poika oli hyvin myötämielinen ja vastasi:

Tuntematon sanoo:
"Ei meillä oo mikään kiire. Mut mä rakastan sua ja haluun olla sun kanssas." Tämä poika oli kuin unelmien poikaystävä. Kunnes..

Pikku Nemi sanoo:
eräänä päivänä kun poika palasi koulusta kotiin, tämä huomasi pojan siskonsa kanssa nussimassa heidän sohvallaan. Pojalle iski kauhea ahdistuskohtaus ja tämän seurauksena hän pyörtyi ja löi päänsä eteisen pöytään. Päästä tuli verta ja hän oli tajuton. Paikalle soitettiin ambulanssi ja...

Tuntematon sanoo:
pojan vanhemmille ilmoitettiin tapahtuneesta. He olivat kauh uissaan molempien lapsiensa takia. Poika selvisi onneksi pään lyömisestä säikähdyksellä mutta ..

Pikku Nemi sanoo:
ei henkisestä traumasta. Kun poika oli päässyt sairaalasta, oli pojan poikaystävä odottamassa häntä tämän huoneessa. "Painu vittuun!" poika karjahti toiselle. "Odota, mä haluun jutella sun kanssas" "No sano äkkii asias ja sit painu vittuun täältä". Pojan poikaystävä selitti, kuinka oli halunnut olla parempi rakastaja pojalle, ja pyysi pojan siskoa opettamaan, kuinka panna nautinnollisesti perseeseen. Tästä poika liikuttui niin, että..

Tuntematon sanoo:
leppyi poikaystävälleen. Mutta noin kuukauden päästä hän halusi lopettaa heidän suhteensa, koska hän ei voinut luottaa poikaan, koska tämä ei ikinä ilmoittanut minne meni, ja hän oli hiljainen aina tullessaan tapaamaan poikaa.

Pikku Nemi sanoo:
Lopulta syy selvisi pojalle. Tämä oli pettänyt poikaystäväänsä pojan kanssa. Poika ei tiennyt tästä mitään ja oli erittäin masentunut. Tästä alkoi..

Tuntematon sanoo:
hurja ryyppykierre, joka loppui vasta pojan jouduttua sairaalaan alkoholimyrkytyksen takia. Pojan vanhemmat olivat taas kerran hyvin huolissaan pojastaan ja...

Pikku Nemi sanoo:
ehdottivat pojalle muuttoa pois tutulta paikkakunnalta. Pojan mielestä ehdotus oli hyvä, mutta sisko sen sijaan..

Tuntematon sanoo:
ei pitänyt ideasta koska hänen poikaystävänsä asuisi muuten liian kaukana ja hän näkisi tätä vain harvoin, joka tietäisi aika varmasi eroa. Sisko oli juuri täyttämässä 16 , joten hän edotti saavansa jäädä asumaan poikaystävänsä luokse.

Pikku Nemi sanoo:
Tähän vanhemmat suostuivat ilomielin, sillä he eivät koskaan pitäneet tytöstä. Itseasiassa tyttö ei edes ollut heidän biologinen lapsensa, vaan he olivat piripäissään varastaneet tämän eräästä ostoskeskuksesta ollessaan nuorempia. Nykyään vanhemmat olivat kuivilla ja...

Tuntematon sanoo:
elivät onnellista perhe-elämää. He olivat jopa suunnitelleet uuden lapsen hankkimista. Tällä kertaa laillisesti. Niinpä perhe muutti kauas edellisestä asuinpaikastaan. He asettuivat asumaan, poika rautottui ja kaikki näytti olevan hyvin. Kunnes. .

Pikku Nemi sanoo:
pojalle rupesi tulemaan kamalia kohtauksia milloin mistäkin. Poika oli taas jälleen kerran erittäin masentunut ja yritti jopa itsemurhaakin.

Tuntematon sanoo:
Vanhempien onneksi hän epäonnistui. Eräs mukava tyttö soitti hänelle ambulanssin ja raahasi tämän merestä pinnalle, ennen kuin poika hukkuisi. Tyttö oli hyvin kiinnostunut pojasta.

Pikku Nemi sanoo:
Sitten poika kuoli. LOPPU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.