IRC-Galleria

Uuden kodin onnea...Perjantai 05.01.2007 17:50

Me sitten muutettiin - kolme päivää hillitöntä tavaroiden kantamista ja lihas särkyä.. En kyllä ymmärrä, että mistä ne kaikki tavarat tuli, kun ei ne ole sinne vanhaan pieneen kotiin voineet mahtua....

Meilllä on ihana keittiö! Valitettavasti se vain ei oikein toimi, kun uuni ja astianpesukone (kuten myös pesukone) lojuvat keskellä olohuonetta. Meinaa hermot mennä kun astioita joutuu pesee vessassa kun keittiöstä ei tule edes vettä. Eli ois ksi päässy helpommalla kun olisi jäänyt sinne vanhaan mestaan.

Ja mikä vielä mukavampaa - entinen vuokralainen on joku ihan kaheli akka, joka jotenkin vieläkin kuvittelee, että sillä on jotain oikeuksia meidän asuntoon - kuten tyhjentää meidän postilaatikkoa kuin omaansa jne (kun sen mielestä sillä on oikeus siihen, koska se teki postin siirron liian myöhään ja kaikki postit tulee meille) ja se siis käy varastamassa sieltä kaikki.... eli aika hienoa!

Mutta ehkä tämä tästä. Joskus ensi vuosituhannella. *huokaus*

Itsepähän halusin lisää tilaa eli en saa valittaa, mutta pitipähän vain purkaa ajatuksia tässä hiukan!

=)

Mulla on oikea makuuhuone!!!!! Jippii!!!!!!

Ja ne unohti perua kaapelitelevision, eli meillä on telkkarissa miljoona kanavaa! (ainakin - ellei jopa vielä enemmän ;) )!! HIhihihihihih!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.