IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sellanepäiväsi.Keskiviikko 01.06.2011 00:38

Oliko ees helmee? Ensin Fazerin suklaatehtaaseen syömää karkkia :D (tosin en voinu syödä paljoo ku tuli huono olo x_x). Sitte meidät vietii rautatieasemalle, 4 tuntii vapaa-aikaa jonka vietin with Yoru ja Tuuli.

Eka kierreltii Yorun kanssa kunnes Tuuli tuli museosta ja mentii syömää sushia. Otin sellase 12kpl 10e (erilaisia susheja, nigiri, inari, maki ja uramaki). Sit yks niist nigireistä oli sellane rapuhomma mitä miitissäkin oli ja tuli sellane ikäväolo (uus miitti mitään?).
Kuitenkin, sitte mentiin Tokyokan:iin ja no en sitten saanu mitään hepulia kun astuttiin sisään, heti edessä rikollisenkalliita japanilaisia j-rocklehtiä ja kannessa oli Mao... Ostin niitä lehtiä 2, toinen ale-korista. Kummassakin on jotain SIDosta (toisessa siis Mao on Kiyoharun kanssa). Sitte ostin pienen lootan pockyjä ja loppusumma oli 49,05e. Niin ja ne pockyt sit makso 1,20e :D Mut ei voi mitää kuu Mao ja SID ja Kiyoharu jajajaja ♥

Ihana Hesan reissu oli ja tällee~ Fazserilta saatiin läksiäislahjaks, paperipussi joka piti sisällään: Alku -leipää, karkkipussi, dumlepatukka, kitkat:in, muumitikkari ja -ksylitolipastilleja. (haluuko joku esim. kitkat:in tai sen dumlepatukan ku ei oikeesti tee mieli .__.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.