IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hihTiistai 27.09.2011 12:20

Onko normaalia, et tulee huono omatunto kun ei ole päivittänyt sivujaan ja kävijöitä on ollut _paljon_ ? Mulle ainakin tuli, kun mun tekemät fanisivut keräs tosi paljon kävijöitä siinä 2kk mitä suntuubi nyt mulle ilmottaa viesteissänsä, enkä ollu kirjottanu sinne about kuukauteen mitään. (viimesin juttukin oli uutinen...)

No anyway, oli pakko mennä si kirjottaa blogimerkintä sinne, vaikka siinä ei juurikaan ollut mitään sellasta... informoivaa, vaan lähinnä se oli jotain kuulumisia, "oli pakko kirjoittaa, koska tuli huono omatunto kun en oo päivittäny." ja sitte kans kiitoksia ihmisille, jotka siellä on käyny.

Joo, mun pitäis itseasiassa olla laittautumassa valmiiks kouluun ja luettava vielä viimeisen kerran historian kokeeseen. Tällä viikolla on siis tää "kuuluisa" koeviikko. Eilen oli äidinkielen koe ja kirjoitin kaks tuntia putkeen (ja sain rakon sormeen...). Tosiaan, ne kokeethan kestää se 150 minuuttia, 75 minuutin kuluttua saa lähteä ensimmäisen kerran. Muo jotenki strssaa/jännittää tosi paljon tää historia. Maantieto ja matikka kun ei oikein mennyt mun näkökulmasta putkeen. (kyllä se äidinkieliki stressas, ku en halunnu siitä niin huonoo numeroo ku kuitenkin tykkään aineesta enkä oo saanu siitä oikei koskaa mitää kamalan huonoo...). Tosiaan, haluisin historiasta ihan hyvän numeron kun se opettaja on yks parhaista, oikeesti. Se vaa heittää kaikkenlaisia hauskoja juttuja, eikä oikein koskaan tiedä onko se tosissaan vai ei.

"Ei ne lääkärit tyhmiä ollut... Ne ei vaan tiennyt"

Tänään on myös mun ensimmäinen japanin koe. Eihän me siitä numeroa saada kun tätä kurssia ei arvostella, mut olis se kiva huomata et osais jotain niitä tervehdyksiä. Olishan se kiva huomata et, "Hei, mähän oikeesti opinkin jotain näillä tunneilla". (Oon mä kyllä niitä hiragano oppinnu jo ihan kiitettävästi ja silleen, et...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.