IRC-Galleria

Pipari85

Pipari85

Lehmät lentää, oon nähny!

[Ei aihetta]Perjantai 14.12.2007 20:45

Mietin tässä et voiko kiukku ja raivo peittää kaiken hyvän alleen?? Mä tunnen niin paljon vihaa niin montaa mua loukannutta ihmistä kohtaan et koht oon koko tyttö pelkkää vihaa täynnä!! Sinne vihan joukkoon hukkuu ilonen ja mukava Pia!! :((( Ei sais antaa vihalle, raivolle ja inholle ylivaltaa, mut joskus sitä vaan tuntee liian voimakkaasti!!

[Ei aihetta]Perjantai 14.12.2007 00:14

Pia is MAD AS HELL!!!

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 20:35

Tänään me saatiin äänestää sitä ketä saa stipendin meijän luokasta. Mä oisin voinu saada sen jos kysees olis ollu eniten uusinnoissa ollu, kovin päänaukoja tai vuoden SOOLOILIJA!! HAHHAAAAA :DD

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 22:41

Hitto mä oon poikki :D Oon "töissä" vääntäny 60 joulukorttii mitkä talo sit lähettää eteenpäin :D Kyl siihen aikaa sit meniki..en ees haluu miettii et kuin pal :D Ja mut tuntien piti joka punatulkun olla ojennos tai meni kortti uusiks xD Tänään mulla oli vimppa päivä työssäoppimas ja sain lahjaks muumimukin mis on hattivattei..varmaa ne hattivatit sit kuvastaa mua XD

[Ei aihetta]Torstai 06.12.2007 18:56

Kalat

Kalojen vuodenaika:

Kalojen aikana päivä saavuttaa lopulta yön ja alitajunta tietoisuuden. Kevään merkit alkavat olla ilmassa, vaikka maa on vielä jäässä ja yöt ajoittain hyvinkin kylmiä. Luonnossa tapahtuu silmin havaitsematonta heräämistä. Kasvit reagoivat lisääntyvään valoon ja lämpöön pienillä solumuutoksilla, jotka pohjustavat alkamassa olevaa todellista heräämistä. Kalaihmiset ovat vuodenaikansa mukaisesti hyvin herkkiä ympärillään tapahtuville mielialan muutoksille. He vaistoavat tulevia asioita vaikka eivät pysty todistamaan aavistuksiaan todeksi. Vesimiesten tapaan Kalatkin elävät omassa herkässä maailmassaan, koska heidän täytyy osata olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ilman mitään näkyvää syytä. Heidän kauttaan elämässä tapahtuu jatkuvaa heräämistä ja alitajuista kehittymistä.

Hallitseva planeetta:

Kalojen merkkiä hallitsee planeetta Neptunus, joka edustaa ihmisen alitajuista ja fyysistä tarvetta tulla yhä tietoisemmaksi omasta henkisestä olemuksestaan, omasta Jumaluudestaan. Kalat elävät tässä henkisen etsinnän herkässä tilassa ja heillä on ainutlaatuinen alitajuinen ymmärrys ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan. Tästä syystä Kalojen on vaikea tuomita etenkään läheisiään, vaikka nämä ilmiselvästi tuhoaisivat omaa ja perheenjäsentensä elämää. Kalojen ei ole helppo elää oman herkkyytensä kanssa ja etenkin miespuoliset Kalat etsivät muita merkkejä enemmän turvaa alkoholin tai huumeiden tietoisuutta sumentavasta maailmasta.

Rakkaus:

Valitettavasti nämä ulkoiset keinot eivät millään tavalla palvele Kala-ihmisen elämää, vaikka juuri niiden avulla tämä suuri, elämälle välttämätön herkkyys on säilynyt ja säilyy edelleen valtavan nopeasti kehittyvässä materiaalisessa maailmassa. Itse koen alkoholistit ja huumeen käyttäjät tahattomina ja ajallemme pakollisina uhreina teknisen kehityksen alttarilla. Rakkauselämässä Kala ei ole missään nimessä helppo tapaus, vaikka itse ihastuminen ja rakastuminen tapahtuukin jo paljon ennemmin kuin toinen osapuoli edes aavistaa mitä on tulossa. Kalat aloittavat suhteensa suurten odotusten ja ihanteiden vallitessa. Paluu arkeen koettelee Kalan ja hänen kumppaninsa keskinäistä suhdetta ankaralla kädellä. Moni Kala elää epätyydyttävässä ja suorastaan tuskallisessa parisuhteessa vain siksi ettei osaa luopua tähän suhteeseen rakentamastaan ihanteesta.

Seksi:

Seksuaalisesti Kalat ovat kaikista merkeistä vetovoimaisimpia, koska heistä heijastuu niin suuri ja tavallisesta poikkeava herkkyys ja eroottisuus. Tämä yhdistelmä on äärimmäisen kiehtova, mutta käytännön elämää se ei tahdo kestää. Sekä Kalamies että Kalanainen elävät eräänlaisessa usvassa ja irrallaan jokapäiväisen elämän realiteeteista. Seksuaalisuus ja rakasteleminen ovat Kaloille ihanteellinen maailma, koska juuri tuossa tilanteessa jokainen ihminen menettää ainakin hetkeksi itsekontrollinsa. Intohimoinen Kala voi muuttua hyvin nopeasti kylmäksi ja haluttomaksi mikäli hänet vangitaan tavanomaisuuksien akvaarioon. Kala-ihmistä ei voi rakastaa ja omistaa samanaikaisesti. Kalan täytyy saada säilyttää yhteys alitajuiseen maailmaansa ilman toisen asettamia rajoituksia, sillä juuri tuolta alitajunnasta nousee myös Kalan eroottisuus. Toimivat Kalasuhteet ovat aina herkkiä ja vaativat molemminpuolista ymmärrystä onnistuakseen.

Kalojen valttikortit:

Kalat on tyyppinä äärimmäisen vastaanottavainen, intuitiivinen, herkkä ja psyykkinen. Hän elää hyvin sisäistettyä elämää ja vastaa ympäristön odotuksiin parhaan taitonsa mukaan. Kalat on ihmisenä pehmeä ja taipuvainen, toisinaan ääriviivaton ja eteerinen. Sisäinen elävyys ja rikas mielikuvitus tekevät Kalaihmisestä mielenkiintoisen tuttavuuden. Hän on sympaattinen, auttavainen ja kiltti olento, joka pyrkii auttamaan ja kohottamaan ihmisiä, huolehtimaan avuttomista olennoista ja edistämään ihmisen ja luonnon välistä sopusointua. Hänen tunteensa, vaistonsa ja intuitionsa tuottavat paljon kuvia, luovaa aineistoa ja yliaistillisia välähdyksiä. Luovuus ja vastaanottavaisuus saattavat kehittyä universaalisiin mittoihin. Kalojen muisti on heidän valttinsa opiskelussa ja työelämässä.

Kalojen heikkoudet:

Kalojen ongelmana on elämän realisointi. Epäkäytännöllisyys, hajanaisuus ja päättämättömyys saavat lähimmäisetkin joskus hermoromahduksen partaalle. Auttamisvimmassaan hän saattaa mennä huomaamattaan liian pitkälle ja tuskastua autettavaansa pahanpäiväisesti, mutta herkkänä ihmisenä hän ei voi sanoa sitä autettavalleen vaan vetäisee dramaattisesti marttyyrin viitan niskaansa ja valittaa muille surkeata kohtaloaan. Tämä tapahtuu alitajuisesti ja Kalat onkin itsepetoksen mestari, joka voi hukkua omaan ääriviivattomuuteen ja sekavuuteensa.

Kalojen sairaudet:

Vastaanottavaisena merkkinä Kalat altistuu helposti erilaisiin vilustumistauteihin. Reuma ja erilaiset epämääräiset kolotukset, lähinnä jaloissa ovat tyypillisiä. Liiallinen luottamus ja pettymykset johdattelevat Kalaihmistä apaattisuuteen, jolloin pienestäkin alkoholin nauttimisesta voi kasvaa ongelma.

"Moni Kala elää epätyydyttävässä ja suorastaan tuskallisessa parisuhteessa vain siksi ettei osaa luopua tähän suhteeseen rakentamastaan ihanteesta". - Tää lause ainaki on mun osalta pitäny paikkaansa!

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 17:15

Hiiiih mä oon varmaan parantunu tjn :DD Mä oon siis laktoosivammanen ja tänään "töissä" söin oikee reippaasti pikkujouluruokaa mihin oli käytetty ihan tavallista maitoo ja viel tavallista kermaa (kaikkein pahinta) ja mun oli kyl tarkotus popsii laktaasientsyymii, mut sit huomasin et ne oli jääny kotiin :( No enivei..mun maha ei tullu yhtään kipeeks o.O Joskus se tulee jopa yhest suklaanpalast :S No täytyy vaan toivoo ettei se sattuminen ala viiveellä x)

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 19:43

Puhuttiin Jempan kans äsken tunti puhelimes ja sovittiin et mä suuntaan Porvooseen sitku mul on sairasloma :) Maisemanvaihdos olis kyllä hyvästä :) Ekaks siis Hesaan shoppaa ja siitä sit Porvooseen :) Siin tohinas varmaan kurkkukipuki unohtuu..i hope :D Ja elämä Turussa tuntuu kivammalt ku tulee takas..sitäki toivon :D Tän takia sä Jemppa oot mun paras kaveri :) Sä et tuomitse mua, tiedät aina mikä mulle on parhaaks ja haluut suojella mua kaikelta pahalta.. <3 Oot myös usein sanonu et älä ruoski ittees liikaa, mut mulla on se tapa et meen aika huonoks ku tiiän tehneeni väärin :( Kiitos! <3

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 20:10

Mulla oli loppuarviointi tänään ja sain kehuja ihan kivasti :) Opettajaki sanos et oon sosiaalisilta taidoiltani erittäin vahva ja erotun luokastani :DD Ja mulla kuulemma on omat mielipiteet, jotka myös tuon julki. :DD No mut semmonen mä oonki :D Jotkut tykkää, jotkut ei :DDDD

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 14:20

Ymmärrätkö sä et ei oo reiluu koittaa tehdä toisesta heikkoa? Mä ku olen päättäny et kävelen vaan eteenpäin enkä enää katso taaksepäin ja mieti et kuin pal joskus sattus. Mä en haluu tuntee sitä tunnetta enää koskaan, et sydän melkeen pysähtyy. En pysty polttaa siltoi takana, mut voin elää ilman tota taakkaa ja etsii tulevaisuudesta parempaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 19:46

Joku luo vähän joulumieltä tääl :DD Roskapöntöt koristeltu joulukuusenkoristeil ja roskiskatoksessaki killuu jotain joulujuttuja XD