IRC-Galleria

Pipari85

Pipari85

Lehmät lentää, oon nähny!

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 00:57

Tänään töissä yhelle työkaverille selvis et mäki tota tupakkii polttelen :DDD Ja se sanos mulle että ei noin kiltin näkösestä tytöstä vois koskaan uskoo..haha!! Näytäks mä muka kiltiltä?? o.O xD Juu no oon kyllä saanu vähennettyy aika hyvin ;)

(2)oo7Sunnuntai 27.01.2008 23:11

IHMISET ?
1# Kenen kanssa vietit aikaa eniten? - Jennin, Hannan ja Hennin (Jenni ja oppari..aah ihanaa :D)
2# Keiden kanssa vuoden parhaat muistot? - Varmaan koulukavereiden kanssa.. :) Angstein luokka ikinä! :D
3# Tapasitko uusia? - Joo.
4# Riitelitkö usein? - En tykkää riitelystä, mut joskus on pakko.. :S
5# Ihastuitko/rakastuitko? - Ihastuin, mutta se meni ohi yhtä nopeesti kuin alkoikin..Onneksi!
6# Petyitkö ihmisiin? - PETYIN ja PAHASTI!! Vaikka oonhan mä jo ennenkin nähny mihin jotkut pystyvät..
7# Olisitko halunnut viettää enemmän aikaa kenenkään kanssa? - Ehkä äidin kanssa, mutta nyt oon tässä 08 alkuvuodesta korvannu sitä :))
8# Vietitkö liikaa aikaa jonkun kanssa? - Noup.

ITSE ?
1# Mitkä asiat vuodessa olivat tärkeitä? - Koulu, valmistuminen ja hyvin opettava kesätyö.
2# Oletko muuttunut jotenkin, miten? - Oon kai edelleen kasvanu ihmisenä :) Jotkut asiat täytyy oppia kantapään kautta, mutta ehkä se on ihan hyvä :) Ja tiedän myös oman arvoni entistä paremmin :)
3# Haluaisitko muuttaa jotain? - Enpä usko.
4# Oletko oppinut uutta? - Aina ja jatkuvasti oppii uutta. Lähinnä itse elämään liittyvää olen nyt oppinut sekä myös omaan ammattiin liittyviä juttuja.
5# Kadutko jotain? - Vaikka katuisikin ni ei ne siitä muutu :) Enkä mä kadu!
6# Olisitko jättänyt jotain tekemättä? - En!!!
7# Olisitko tahtonut tehdä jotain mitä et tehnyt? - No oisin halunnu matkustella paljon enemmän.
8# Tahtoisitko elää jonkun päivän uudestaan? - En usko, koska vuonna 07 ei ollut yhtäkään niin ihanaa päivää.
9# Olisitko tahtonut jättää jonkun päivän elämättä? - Ei ollut myöskään niin huonoa päivää että olisin tahtonut jättää elämättä..kyllä ne huonot päivät vaan kasvattaa ja opettaa.. :) Ja hyville ystäville kiitos kun tuitte mua huonoina päivinä :)

MUISTOJA ?
1# Matkustelitko? - No en :(
2# Ulkomailla vai kotimaassa? - Kotimaassa.
3# Kävitkö festareilla? - En, koska olin kesällä aika ahkerasti töissä.
4# Jokin surullinen asia? - Nyt ei mikään tunnu enää kovin surulliselta. Kun pääsee asian yli ni helpottaa kummasti.
5# Laivalla ? - Luokan kanssa :) Sori vielä mun kunto..jos mennään uusiks ni lupaan tsempata! :D
6# Miitingeissä? - En.
7# Rannalla? - Kesällä jonkun verran :)
8# Parhaat muistot? - Niitä on aika paljon.
9# Parhaat päivämäärät? - No ainakin valmistuminen 21.12.07 :)
10# Paskimmat päivät? - En halua muistella niitä :)

MATERIALISTI ?
1# Shoppailitko usein? - Voi kyllä :DD
2# Parhaat ostokset? - Kaikki vaatteet ja kengät jne. :D
3# Turhimmat ostokset? - Jotkut heräteostokset varmaankin :)
4# Päihteitä/ruokaa/levyjä/vaatteita/meikkejä/matkalippuja/jotain muuta? - Nooh tulihan noita päihteitä käytettyä :P Ruokaa tuli käytettyä sopivasti :) Levyjä en juurikaan ostanut, mutta vaatteita ja meikkejä senkin edestä :D Matkalippuja tuli myös ostettua..joko bussilla tai junalla Helsinkiin :)
5# Paras ruoka/juoma/jäätelö? - Paras jäätelö oli lakritsijäätelö..söin sitä ainakin kolme pakettia leikkauksen jälkeen + paljon muita jätskejä :D Tästä syystä nyt ei toi jätski oikeen maistu!! xD Paras juoma oli laktoositon kevyt maitojuoma ja suomirussian ja ehkä myös fisu :) Paras ruoka oli lihapullat ja muusi, ehdottomasti! :D

LOPUKSI ?
1# Oletko tyytyväinen tähän vuoteen? - No se tärkein puuttuu edelleen, mutta kokonaisuudessaan ihan hyvä ja kiva vuosi :)
2# Oliko paras kesä? - Ei ollu.
3# ...Jos ei, miksi? - Olin juhannuksen töissä ja muutenki melkeen koko ajan.
4# Millainen tulee ensi vuodesta? - Toivon hartaasti että parempi kuin 07 vuodesta ja että se tärkeinkin löytyy :)))

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 16:56

HUUUH olin tossa länkkärin intersportissa äsken ostaas toppavarusteita töihin ettei tartte enää siellä pihalla jäätyä ku ulkoillaan :DD Nää toppahousut on btw aika erotiikantappajat :DDD mut oon mäki sen verran järkevä että osasin aatella nyt järjellä :P jumppa/sali housut tarttee sit ens viikolla hakea..ja ne toivottavasti istuu vähän paremmin :DDDD

[Ei aihetta]Tiistai 22.01.2008 20:07

Tänään yks pikkupoika töissä kattos mua ja söi ja heitti että sä oot mun äitii ainaki kaks kertaa pidempi :DD Selitin että joo mä oon aika pitkä tytöks :D Poika vastas että mun isi on kyllä sua pidempi ja mun isi on töissä kuntosalilla :D Sitten se lisäs että mä kyllä tiiän miks oot noin pitkä ja mä sit kysyin että no miks :)) Poika vastas, että koska sä oot syöny lapsena niin paljon! Ei hitto mä repesin! :DD Sanoin vaan että no niinpä ja et siks teijänki tarvii syödä hyvin että kasvatte pitkiks :DD Mielessä kyllä mietin että joo mä elin tossa iässä puolikkaalla lihapullalla viikon ja et ei se pituus siitä johdu.. :DD

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.01.2008 02:16

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 00:11

Ihanaa..sairasloma loppuu sunnuntaina..en olis kyl kauempaa jaksanutkaan tätä kun ei oo mitään tekemistä :) Meen maanantaina päiväkotiin ainakin viikoksi töihin..jatkosta en tiedä, mut eiköhän kaikki järjesty ihan omalla painollaan :))

[Ei aihetta]Torstai 17.01.2008 16:51

KihKih..Hyvä fiilis :)) Kiitos eräälle ihmiselle!! ;)

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 19:15

"Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right, forget about the ones who dont, and believe that everything happens for a reason.

If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it"

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 00:45

Sain äsken sen verran suuta auki et näin kurkkuun. Siel ne ällöttävät harmaat peitteet nyt sit on ja tippuu 1-2 viikon päästä :( Hitto ne on kamalat..näyttää ku mun kurkku olis homeessa! :((

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 17:58

Alotin tänään päiväni istumal sängyssä ja itkemällä :S Tuntuu et tää kurkku tulee koko ajan vaan kipeemmäks vaiks tarkotuksena olis et paremmaks tulis :S 1-2 viikon päästä tulee kipeemmäks muutamaks päiväks ku jotkut peitteet lähtee irti ja sit alkaa lopullinen paraneminen, mut ei noin kauaa oo viel leikkauksesta kulunu edes :S Tänään en oo vielä syöny mitään, en edes jätskiä..ei vaan pysty :( Lääkkeet oon saanu just ja just otettuu, mut en oikeen tykkään tosta panacodista ku se on poretabletti ja maistuu kamalalt ja joutuu oikee taistelee et jaksaa sen puol lasii juoda vettä :( Mä oon nyt maanantaista saakka melkeen kaikki päivät vaan maannu sängyssä enkä mä oikee jaksakka muuta tehä ku välillä on tosi huono/heikko olo. Ulos tekis mieli päästä ja huomenna pakotan et äiti lähtee mun kans pienel happihyppelyl ku en pysty olee enää sisällä :| Oon muuten ollu polttamatta nyt sunnuntai illasta saakka..aika hyvin, vai mitä?