IRC-Galleria

Piru-

Piru-

On löytänyt elämänsä rakkaudet <3

Blogimerkintä

« Uudempi -

pitkästä aikaa taas...Torstai 28.10.2010 12:57

Eipä oo hetkeen tullu tännekkään kirjoteltua kun on ollu muutto ja remppa tässä päällä :)

Neea kasvaa ja kehittyy vauhdilla ja pian olis jo 8kk neuvola edessä :O Neiti on sitten päättäny et liikkuminen on parasta eikä pysy enää hetkeekään paikalla vaan kokoajan pitää olla menossa ja nousemassa seisomaan..

Ja on se ihana kuulla et MINÄ OLEN MANIPULOINUT oman mieheni!!! Se et tässä aikasemmin kävi niin et erään henkiän koira läppäsi neitiä päähän ja MINÄ en olisi silloin saanut olla yhteydessä lääkäriin kun neidistä huomasi et oli paljon väsyneempi ja kiukkunen (epäilivät kaksilla aivotärähystä) ja se oli mun syy et koira läppäsi..
No en oo sitten tämän jälkeen ollu yhteydessä tägän ihmiseen ja se oli nyt sanonu mun miehelle et minä olen MANIPULOINUT oman mieheni.. Eiköhän T nähnyt itekkin mustelman päässä ja ne viirut jotka tuli koirien kynsistä...
Mut on se hauska kuulla et äiti ei saisi olla lapsestaan huolissaan. Terkankin kanssa juttelin asiasta siloin ja se sano et hän olis ollu huolissaan jos en olis ollu lääkäreihin yhteidessä kun neea ei sillon vielä ollu montaa kuukautta vanha ja osuma tuli kuitenkin aukileen kohalle..

Että tämmöstä tänne tälläkertaa.. Nyt jatkamaan tavaroiden järjestelyä ja illaksi käymään töimaalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.