IRC-Galleria

Pisama_naama

Pisama_naama

Life has change

Uusimmat blogimerkinnät

MINÄ!Torstai 11.10.2007 06:36


rationaalinen vs. emotionaalinen
Rationaaliset ihmiset perustavat päätöksensä faktoihin ja ovat usein rauhallisia, analyyttisia ja ajattelevat erittäin loogisesti. Emotionaaliset ihmiset antavat tunteidensa vaikuttaa päätöksentekoonsa - ratkaisun on tunnuttava hyvältä. Herkkyys, empatia ja kyky vaistota tunnetilan muutokset ovat suuri osa heidän persoonallisuudestaan.

Persoonallisuusprofiilisi: tunteellinen ihminen
minä

*
rationaalinen emotionaalinen

Tehdessäsi päätöstä seuraat usein vaistojasi. Tunteilla on suurempi merkitys sinulle kuin rationaalisella järkeilyllä.
traditionaalinen vs. innovatiivinen
Innovatiiviset henkilöt ovat avoimia muutoksille ja toivovat niitä. Traditionaaliset henkilöt sitä vastoin pitävät totutuista tavoista ja suhtautuvat epäilevästi muutoksiin.

Persoonallisuusprofiilisi: keskinkertainen, mutta sinulla on taipumusta innovatiivisuuteen
minä

*
traditionaalinen innovatiivinen

Haluat enemmän muutoksia ja jännitystä elämääsi kuin toiset naiset ja miehet keskinkertaisesti mitattuna. Arvostat kuitenkin myös arjen tuomia rutiineja.
introvertti vs. extrovertti
Ekstrovertit ihmiset suuntaavat energiansa ympäristöönsä. Introvertit ihmiset suuntaavat energiansa sisäänpäin esim. ajatuksiinsa ja tunteisiinsa.

Persoonallisuusprofiilisi: tasapainoinen, taipumus ekstroverttiyteen
minä

*
introvertti ekstrovertti

Tapaat mielelläsi uusia ihmisiä ja nautit heidän seurastaan. Arvostat kuitenkin myös yksinoloa. Tämän vuoksi olet sekä intro- että ekstrovertti.
itsenäinen vs. sopeutuvainen
Sopeutuvainen ihminen muuttaa käytöstään ympäristönsä ja lähellään olevien ihmisten mukaan. Hyvin sopeutuvainen henkilö on empaattinen ja haluaa muiden viihtyvän seurassaan. Itsenäinen henkilö puolestaan ei pelkää konflikteja ja kulkee mieluummin omia teitään.

Persoonallisuusprofiilisi: keskinkertainen tai korkea sopeutumiskyky
minä

*
itsenäinen sopeutuvainen

Sinulle on tärkeää, mitä muut ihmiset ajattelevat ja mikä on heidän mielipiteensä. Sopeudut usein toisten ihmisten odotuksiin, vaikka tiedätkin, ettet voi toimia kaikkien mieliksi. Yrität käyttäytyä tasapainoisesti.
etäinen vs. läheinen
Läheisyydentarvetta kuvaa kuinka suuri merkitys ympäristöllä on henkilön tunnetilojen muodostumiseen. Henkilöt, joilla on suuri läheisyydentarve reagoivat herkemmin ympäristönsä eri tunnetiloihin kuin etäiset ihmiset.

Persoonallisuusprofiilisi: keskinkertainen tai suuri läheisyydentarve
minä

*
etäinen läheinen

Reagoit usein ensin hyvin voimakkaasti emotionaalisissa tilanteissa, mutta käsittelet stressitilanteet kuitenkin hyvin. Joskus saatat antaa tunteillesi liian suuren vallan.
tarkkaileva vs. tunteva
Henkilöt, jotka tarkkailevat mielellään, kokevat ympäristönsä realistisesti, faktoihin perustuen. Tunteva ihminen sen sijaan luottaa intuitioonsa ja sisimpäänsä.

Persoonallisuusprofiilisi: hyvin tunteva
minä

*
tarkkaileva tunteva

Pelkät faktat eivät kiinnosta sinua. Yrität arvioida tilanteen sekä faktoihin että omiin päätelmiisi perustuen.
analysoiva vs. yhdistävä
Analysoivat ihmiset haluavat ympäristönsä olevan järjestyksessä ja ennalta aavistettavissa. Silloin heillä on kaikki kontrollinsa alla. Heidän käyttäytymistään hallitsee aivojen vasen lohko. Ihmiset, jotka yhdistävät eri asioita mielellään ja näkevät ne kokonaisuuksina ovat avoimia muutoksille ja etsivät uusia mahdollisuuksia. Heidän käyttäytymistään hallitsee aivojen oikea lohko.

Persoonallisuusprofiilisi: joustava henkilö
minä

*
analysoiva yhdistävä

Olet mieluummin muuttuvassa ja innovatiivisessa ympäristössä kuin järjestäytyneessä ja tasapainoisessa. Sovit yhteen henkilön kanssa, joka on vähemmän traditionaalinen ja erittäin avoin muutoksille. Parisuhteenne kannalta on tärkeää, että sovitte yhteen juuri näillä alueilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.