IRC-Galleria

Huonosti nukuttu viime yöPerjantai 04.04.2008 03:18

Eilen illalla piti ottaa rennosti ja mennä ajoissa nukkuun, no tulikin "pikainen" keikka ja kotiuduin Kangasalta vasta yhden jälkeen yöllä.
Tänään piti saada uusi telkkari ja boxi, mutta boxi olikin sitten väärä ja telkkarin telinettä ei saanutkaan seinään kiinni toivotulla tavalla.
Piti lähteä kuudeksi koirien kanssa treeneihin, no mun ruotsalainen rakastajani (Volvo) ei suostunutkaan liikkuun pihasta! Lupaili, mutta ei käynnistynyt. Olen kyllä varmaan hänen tunteitaan loukannut talven mittaan kun takavetoinen on jättänyt kolme kertaa pöpelikköön jumiin.
No jokatapauksessa muutama puhelu ja apua pihaan, bensapumpun sulake kärähtänyt. Avun odottelun ja vian löytämisen jälkeen kello olikin jo seiskan pintaan. Treeneihin siis turha kuvitella edes lähtevänsä.

Pakkohan sitä oli juoda yksi ruhtinaallinen lonkero (ja sitä samaa olen tyhjentänyt nyt kohta kolme tuntia, wow kun taas olin hurja), sitten päätin kuunnella toisen kerran Sontsan alla ja kyllä repesi hervoton nauru. Kuuntelin sen eilen ensimmäisen kerran ja silloin se oli hauska, nyt ylihärössä tunnelmassa se on aivan hervoton:
http://uk.youtube.com/watch?v=1ACqH5EGZe8

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.