IRC-Galleria

Pixiedust

Pixiedust

Drive fast, race hard, die young ♥

351.Maanantai 08.07.2013 05:55

VIIS ASIAA JOTKA MUA VITUTTAA, OIKEESTI

1. jos sulla ei oo oikeesti mitää fiksua kommentoitavaa/mikä on vaan pelkkää jaarittelua mikä ketää kiinnostais, ÄLÄ VITTU KOMMENTOI.

2. wnb-fanitus. "HEI OOKS KUULLU TÄN BIISIN LÖYSIN TÄN EILEN VITTU TÄÄ ON MUN LEMPIBÄNDI !" ja sit ihkutetaan jokapaikassa _bändiä_. ihkuta sitä biisiä äläkä bändiä. sittekku oot aktiivisesti kuunnellu bändiltä muutaki musiikkia, vielä parempi jos oot kuunnellu joka ikisen ja voit edelleen sanoa että tää _bändi_ on hyvä ni sitte mun puolesta saat ihkuttaa vaikka takapuoles ruvelle.

3. pillu-perse-paska-pieru-kikkeli -jutut. kiitos mutta tulee jo korvista ulos.

4. asioista huomauttelu kuten esimerkiks mun vilkkujen käyttö. mä tiedän huomauttamattakin että mä en käytä sitä aina ja ANTEEKSI, MUTTA SE EI MITENKÄÄN OLE SINULTA POIS JOS EN AINA JAKSA SIITÄ VIIKSESTÄ PAINAA/NOSTAA. vai onko? :) minähän se sit sulle maksan sit jos mun päälle ajat ku en käytä vilkkua. ja yleisestihän ihmiset hidastaa/jarruttaa jos ei tiedä minne toinen on menossa ni ei tässä nyt vittu kukaan kuolemassa oo, koska jokatapauksessa jos näen jonku tulevan jostain suunnasta, ni kyllä mä laitan sen vilkun päälle. if you havent noticed.

5. ihmisen tuomitseminen ulkonäön ja facebook-profiilin perusteella :) varsinki ku et edes voi nähdä mun seinää jos et oo mun kaveri. et tiedä musta mitään. ja vaikka näkisitki ni ne päivitykset ois vaan yks pieni pintaraapasu mun elämästä. joten tuu vaa rohkeesti tutustumaa,
mä oon oikeesti aika ihana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.