IRC-Galleria

MANGABEIRASTiistai 19.08.2008 09:03

Tänään sitte vihdoinki muutin oikeeseen perheeseen.Eka kunnon host-perhe.Asun kerrostalossa , viidenessä kerroksessa.Tää koko viides kerros on oikeestaan näitten kämppää ja näillä on toinenki kerros ja sika iso terassi missä on pooleni ja mistä näkee koko Beagan :) Mulla on pikkuveli 11 v. Sisko 17 v joka lähtee viikon päästä Belgiaan vaihtariks. (Se näyttää siltä tytöltä harry potterissa kukaa asuu vessassa ja vaan rääkyy koko ajan :P) Sitte mulla on isoveli 21 v joka oli 4 vuotta sitte vaihtarina tanskassa. Mun host-isä on varmaan joku 70 v ja mun host-äiti on joku ihme taiteilija ja polttaa täällä sisällä mikä on HIUKAN inhottavaa...Kyllä tää varmaan tästä. Kouluun on 5 min kävelymatka ja nää lupas näyttää mulle huomenna vähän paikkoja ja silleen.Keskiviikkona alotan varmaan koulun.
Näillä ei oo langatonta nettiä, eikä niitten netti muutenkaan toimi, ni käytän nytte jonku naapurin langatonta nettiä..tää sisko on käyttäny sitä jo puol vuotta :)
Voi mun "serkkujen" äiti itki tänään ku ne vei mut tänne mun uuteen perheeseen. Se ois niin halunnu et oisin jääny niitten luo asuun. Meen kyllä niittenkaa taas tässä joku vloppu niitten farmille pelaan korttia ja uimaan :)

Kaikilla brasilialaisilla on oikeesti isommat tissit ku aivot...Menee kohta hermot :D mä en oikeesti tajuu.
Parhaimmat kysymykset ja väittämät tässä parin päivän aikana:

Onko teillä suomessa lunta joka paikassa? (Ei ku pelloille sataa vaan lunta?)
Teillähän ei oo suomessa lehmiä ni mistä te sitte saatte maitoo? (???)
So, in Finland you don´t have nightclubs? (Juu ei sielläpäin maailmaa sellasia oo ei.)
You don´t have this in Finland, right? (Ne sanoo ja osottaa kaalta,perunaa,riisiä= KAIKKEE... ei ku
suomessa me syyän lunta)
Väittelin yks päivä siitä että onko Sauna brasilialainen keksintö vai suomalainen. Ja et onko sana Sauna suomee vai portugalia. Ou meu deus! :D ja muutenki saan selittää päivittäin ettei suomessa oo koko ajan -25 astetta kylmä tai lunta ja ettei siellä oo jääkarhuja.Hauskin ajanviete täällä on syöttää näille salmiakkia. Näitten ilmeet on kyllä näkemisen arvoset :)

Täällä meen joka ilta nukkuun jo viimeistään siinä 9 aikaan. Tuntuu niin myöhältä ku kello on jo 12 :P Oon tässä järjestelly mun kaikki tavarat ja vaatteet ja kävin mun siskon ja pikkuveljenkaa vuokraamassa leffan. Sen 11 vuotiaan olis pitäny lukee kouluun sellanen sika paksu kirja mut se ei osaa suunnilleen lukee ni vuokrattiin sille se elokuva et se voi kattoo sen. Sillä raukalla on huomenna koe siitä kirjasta ja se tuolla vieläki kattoo sitä leffaa :)
NATINATI SUOMI S2

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.