IRC-Galleria

PllP

PllP

on kohta itsekin ihan coconut.

Ammuuu!!Sunnuntai 11.06.2006 01:51

Hohoo tänään on ollut ihan kiva päivä :> Jouduin kylläkin heräämään jo aikaisin, klo 9 oli kello soimassa kun piti nähdä Emilia keskustan Lidlillä 11.05. Kuitenkin nukuin pommiin, pääsin joskus 10.20 sängystä ylös, hihii. Kun sitten viimein olin lähdössä niin faija alkoi pesemään mun fillaria ja pumppaamaan renkaita ja vääntämään satulaa. Olin reilusti myöhässä kun saavuin kapeen. Mentiin sitten Rossoon tomaattikeitoille ja hyörittiin siellä ja täällä. Anttilasta ostin Feiledin ja Järjestyshäiriön sinkut, maksoi yhteensä vain 70 centtiä :P Olis siellä ollut paljon muutakin mutten nyt viitsinyt ostaa.
Himassa jatkoin eilen aloittamaani ompelua, ja valmiiksi sain sellaisen kivan topin ^____^ Tuli hirveä himo ommella pitkästä aikaa, olen jo suunnitellut vaikka mitä kivaa ja haluaisin päästä kangaskauppaan :P Odotan taas innolla, että pääsen surruuttamaan ompelukoneella, hih!
Illemmalla Johanna tuli visiitille ja koitettiin keksiä jotain tekemistä. Johanna sai päähänsä, että lähdetään landelle katsomaan lehmiä! :D Ensin käytiin Ruolan Ärrällä ja sitten lähdettiin ajamaan Korpikylään Johannan kaverin, Matin luokse katsomaan lehmiä :P Se oli ihan hauskaa, seisottiin siellä aitauksessa keskellä peltoa lehmien kummastellessa meitä :D Kun lähdettiin takaisin, ne lähti hitaasti mutta varmasti seuraamaan meitä :D Johanna oli ihan paniikissa ^____^ Tunnin verran oltiin siellä landella ja äsken Johanna kyyditsi mut himaan. Tekis mieli alkaa ommella mutten varmaan viitsi kun siitä lähtee sellainen meteli ja kello on noin "paljon". Täytyy keksiä jotain muuta hubaa...
Ens viikolla lähdetään isosiskon kanssa Sysmään mökille pariksi päiväksi, siitä pitäis tulla ihan mielenkiintoista, sillä menee mun kanssa hermot :D Ja vertakin meidän pitäis mennä luovuttamaan, ehkä tehdään sekin ens viikolla joku päivä.
Mä löyhkään ihan navetalle :D
"Vähänkö olis kivaa olla lehmä!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.