IRC-Galleria

PllP

PllP

on kohta itsekin ihan coconut.

:SSunnuntai 27.08.2006 15:45

YÖK mitä unia, inhottava olo :(

kijAIKSis!Lauantai 26.08.2006 22:34

Khihaa, maanantai, tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus. Piti mennä Jennan kanssa Helsinkiin ja sovittiin, että mennään 12.20 junalla, mun piti olla 11.30 Jennalla. Mä laitoin herätyskellon soimaan 9.10, mutta mulla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, että se olisi soinut :S Kuitenkin puhelin löytyi mun vierestä nukkumasta kun heräsin Jennan soittoon, kello oli 11.40. Mä olin tehnyt sen taas. Vastasin puhelimeen "Voi &%¤#&%¤/&!" ja Jenna oli silleen, että älä vaan sano, että sä olit vielä nukkumassa, lol. Päätettiin sitten, että yritän kuitenkin ehtiä siihen junaan. Kiskoin vaatteet päälle ja heitin lakkapullon, harjan, muutaman myslipatukan ja olin heittävinäni myös meikit laukkuun ja ryntäsin fillarin luo ja lähdin sotkemaan kohti rautatieasemaa. Matkalla törmäsin siskooni joka alkoi kysellä voisiko hän lainata mun sähköpostia kun pitäisi lähettää töihin viesti ja sen omat tunnukset ei ole enää toiminnassa, ja se kyseli, että olenko mä kauankin poissa ja vastasin, että luultavasti joo kun olen menossa Helsinkiin ja mulla olis vähän kiire. Sovittiin sitten, että tekstaisin sille mun tunnukset. Katsoin kelloa kun lähdin siitä ja se oli 12.17. En mitenkään ehtisi junaan mutta jatkoin matkaa silti. Kun pääsin asemalle juna oli juuri lähtenyt ja Jenna sen mukana. Me sovittiin, että menisin seuraavalla kun se olisi vain 10 minuuttia myöhemmin Helsingissä kuin se jolla Jenna meni. Menin vessaan ja ajattelin voivani siellä meikata ja laittaa hiukset ym, mutta huomasinkin jättäneeni meikit hyllylle. Laitoin siis vain hiukset. Yritin syödä yhtä niistä myslipatukoista mutta oli niin paha olo etten pystynyt. Kun juna viimein tuli mä en meinannut löytää paikkaani, ikkunapaikka 67. Ensin luulin löytäneeni sen, siinä istui joku mies ja sanoin sille, että tää taisi olla mun paikka. Kävin siihen istumaan ja käytävää pitkin tuli joku ehkä noin kolmekymppinen mies ja kysyi multa onko mullakin ikkunapaikka 67. Vastasin myöntävästi ja se ihmetteli, että onko meidät buukattu samaan paikkaan ja kysyi sitten onko mulla vaunu 4. Mä katsoin mun lippua ja sanoin sitten, että saattaa olla, että mä olen väärässä vaunussa, sillä mulla on vaunu 6, lol! Nousin sitten siitä, menin alas, kävelin eteenpäin ja menin takaisin ylös ja kävelin nurkkaan ja tajusin, että olen taas samassa vaunussa! xD Kiljaisinkin sitten epäuskoisena "Eikä!? Taas mä oon täällä!!" :D Se mies naureskeli siinä ja sanoi, että se 6 vaunu on varmaan vielä tuolla edessäpäin ja mä sitten siihen, että ehkä mä löydän sen vielä, khehheh, ja jätin sen sinne naureskelemaan :D Oli mullakin kyllä hauskaa :P Jennan löysin Free Record Shopista, ja me sitten vaan kierreltiin siellä johonkin viiteen asti, jolloin Dafina tuli meidän kanssa hengailemaan :)<3 Lähdettiin himaan 20.30 junalla. Oli kiva päivä vaikka ei alkanutkaan niin hyvin :P

Tiistaina me taidettiin tehdä Emilian kanssa jotain päivällä mutta en vain yhtään muista mitä? :P Illalla nähtiin Jenna ja Kaisa ja mentiin leffaan katsomaan Silent Hill. Se oli ihan hyvä, vaikkei se ollutkaan yhtään pelottava. Emilian mielestä se oli ahdistava mutta ei musta. Leffan jälkeen me mentiin henkailee Emin kanssa teatterille ja siellä tein kyllä ehkä typerimmän jutun vähään aikaan :D Muttei siitä voi tänne kirjoittaa :P Jossain vaiheessa lähdettiin Emiliallle ja siellä värjäsin sen hiukset. Jäin sinne yöksi.

Keskiviikkona me käytiin Lidlissä ja Kelassa ja sitten suuntasin himaan. Mun piti tehdä ruokaa mutta mutsi ei ollutkaan jaksanut etsiä niitä tarvikkeita joita olisin tarvinnut. Johanna tuli käväsemään pikaisesti ja illalla menin taas Emilialle. Nyt lisäsin sen hiuksiin raitoja. Sitten käytiin lenkillä ja lähdin himaan.

Torstaina me mentiin Emin kanssa etsimään "Rullakatua" kun meidän piti etsiä Rinkelikatua :D Kyseltiin ihmisiltä, että missä mahtaa olla Rullakatu vaikka se mitä oikeasti etsittiin olikin Rinkeli :P Mutta kyllä me se lopulta löydettiin. Illemmalla nähtiin taas Jenna ja Kaisa ja mentiin leffaan katsoon Pirates, oli ihan huippu!<3 Jack Sparrow, NAM! =) Leffan jälkeen mentiin hakemaan Emilialle ruokaa ja mulle mysliä. Ainiin ja joku virolainen nuorimies hyökkäsi mun kimppuun takaapäin :S Seisottiin siinä kadulla pyöriemme kanssa ja takaapäin tuli kai neljä miestä ja se yksi tuli ja laittoi kätensä mun silmille :S Mä olin ihan että IIIK ja huidoin sitä pois siitä. Sitten sen kaveri raahasi sen pois ja pyyteli multa kaverinsa puolesta englanniksi anteeksi. Ihme porukkaa, lol. Me mentiin taas teatterille tsillaileen. Jonkun aikaa oltiin siellä mutta sitten lähdettiin himaan. Mulla oli pyörän kumi puhki, mutta ajoin silti himaan asti sillä, thihi.

Perjantaina, eli eilen oli ihana päivä! Mentiin Emilian ja Johannan kanssa Sibeliustalolle Entwinen keikalle<3 Johanna kyllä joutui valitettavasti lähtemään kesken keikan :( Mutta me jäätiin loppuun asti ja oli ihan superloistavanmahtavanihanaa!<3 En halua ikinä pestä tota leimaa pois mun kädestä! Mulla on kyllä kivat kipeät mustelmat muistona käsissä ja kurkku on hieman kipeänä myös, hehee :P Oltiin ihan eturivissä :P Keikan jälkeen oli pakko käydä anniskelualueella vain kävelemässä ettei kukaan vahingossakaan olisi erehtynyt luulemaan meitä alaikäisiksi :P Lähdettiin kuitenkin ostamassa huoltsikalta juomista, oli hirveä jano. Sitten mentiin Villen kämpille, tai faija tuli hakemaan mut kohta. Se heitti mut Jaanalle missä oli Anu, Hanski ja Katja myös :) Oltiin viimeksi nähty juhannuksena joten oli kiva nähdä niitä pitkästä aikaa. Mä jäin Jaanalle yöks.

Tänään en ole tehnyt oikeastaan mitään... Piti lähteä Emin kanssa katsomaan jotain kämppää Metsäpellosta, mutta pyörästä puhkesi kumi taas joten jouduin taluttamaan takaisin himaan enkä ehtinyt Emilian mukaan. Nyt pitäis jotain kivaa keksiäkeksiä :P

The Ramones - I Don't Want To Grow Up

äÄÄÄÄH...Sunnuntai 20.08.2006 15:45

On se röyhkeetä kun ei saa nukkua. Antti ja Jonna tuli kolistelemaan yläkertaan mutsin kanssa, ja heiluttelemaan mun helmiverhoja ja häiritsemään mun unia, murrrrrrrr. Mulla oli kyllä 11.30 kello soimassa muttei se sitä tarkoittanut että mun tarvis silloin oikeasti herätä :P Ihan tylsää nyt kun kaikki suunnitelmat meni uusiksi. Olisin ihan hyvin sittenkin voinut lähteä eilen Pieksämäelle Jonnan ja Teemun luo kylään. Kai mä joudun sitten keksiin jotain muuta... Voisin ommella pitkästä aikaa ja opiskella huvikseni...
Ainiin mä näin kamalaa painajaista pääsykokeista! Mä olin ihan yhtäkkiä siellä yliopistolla vaikka hetki sitten olin jossain kadulla hirveiden vaatepinojen kanssa. Mulla oli syli täynnä vaatteita siellä yliopistollakin. Mä laitoin ne johonkin naulakkoon ja menin ihan paniikkiin kun huomasin, että se pääsykoe alkaa vartin päästä ja mun olisi haettava ne loput mun vaatteet jostain viiden kilometrin päästä. Sitten siinä itkua tihrustaen ja epätoivoissani ryntäsin Mirjan kanssa (en kyllä tiedä mitä se siellä teki?) alas rappusia, Mirja oli luvannut lainata sen pyörää, että olisin voinut kokeilla ehtiä hakemaan ne mun vaatteet. Mutta sitten parin kerroksen jälkeen huomasin, että ne mun vaatteet oli ilmestyneet sinne rappusiin! Mä haalin ne ja jatkoin silti alas Mirjan pyörän luo. Siellä vasta tajusin, että eihän mun tarvitsekaan enää lähteä. Sitten iski seuraava paniikki kun tajusin, etten ole lukenut ensimmäistäkään sivua kummastakaan pääsykokirjasta :S Sen jälkeen en muista mitä tapahtui.
Hoho.

!!!Sunnuntai 20.08.2006 08:10

Ainiin Johanna, muistuta että etsin sen osoitekirjan sulle viimein!
Hitsin kitsi kun unohdin katsoa sen yhden leffan.... Nyt alkaa jo vähän unettamaan, on jo ihan valoisaakin. Pitäiskö lähteä lenkille vaikka? :P
Good night.

-.-Sunnuntai 20.08.2006 06:43

Mikä sais nukuttaan? Oma vika kun nukuin niin pitkään, heheeheheehe.
Istun tässä varmaan vielä kun herätyskello soi :P
OLISI JO PERJANTAI!!!
Miksei kukaan lähde mun kanssa jyrää? :(
BOING.

Why are you looking grave?Sunnuntai 20.08.2006 04:45

Py-py-py-pyöräilin äsken himaan Jaanalta ja tuli ihan viime syksy mieleen<3 Tuli mieleen mun pitkät, punaiset hiukset, Praha, ja Mew:n mahtava And the glass handed kites-levy. Se saattoi johtua siitä, että kuuntelin sitä samalla kun ajoin :P Oli ihan kirkas tähtitaivas, nättiä.
Haluaisin niin lähteä pois täältä, ulkomaille. Pakko päästä. Nyt heti. Tai mä räjähdän. Ei kestä täällä olla. Amsterdam tai Lontoo tai joku, sinne haluan <3<3<3 Mistä saisin rahaa??? Kenelläkään ylimääräistä? Anyone???

<3Perjantai 18.08.2006 16:42

Ainiin ja IIK viikon päästä katsoon ENTWINEA Sibeliustaloon!!! <3

Hoi!Perjantai 18.08.2006 15:51

Oli kivaa Sysmässä hei kaveRit :P Vaikka yöllinen lenkki olikin vähän karmaiseva :O
Tänään pääsen hiuksista vihdoin eroon, voi tätä ilon päivää! \0/

tSÄH?Keskiviikko 09.08.2006 19:34

Siis mitä hittoa mä tänne taas tulinkaan tekemään? >:S

äHHH.Maanantai 07.08.2006 00:18

Taasko ne johdot katkes?