IRC-Galleria

PllP

PllP

on kohta itsekin ihan coconut.

Höböböbö-man is back!Perjantai 03.02.2006 23:57

Oi mulla on niin väsy olo, haluaisin mennä vaan tutimaan peiton alle, oi oi oi... Krooh pyyh... Nyt se jo kuorsaa :P Tällä viikolla on ollut vain preliminäärejä, ke oli enkku, to ruotsi ja tänään äikkä. Enkku ja ruotsi meni ehkä kai ihan okei, äikkä meni päin honkia. Menetän varmasti vielä puolet niistä pisteistä mitä olisin saanut kun menin hutiloimaan otsikon. No ei kai se ole niin vaarallista, yks kurssi sinne tai tänne. Huomenna pitää tehdä taloustiedon oman talouden seurannan yhteenveto ja ehkä lukea kokeeseen joka on maanantaina. En lue kuitenkaan kyllä mä sen tiedän mutta voihan sitä edes yrittää huijata itseään :P !!!!!!!!! HUI KAMALA! Ulkoa kuului kauhea pamaus!! :O Naapuri tietty ammuskelee kettuja taas.. Hirveetä.
Anyway, penkkarit on kohta ja mulla ei ole vielä kuteita tai yhtään mitään, yhy yhy kaikki menee ihan takamukselleen :/ Väsyväsyväsy.
Heh, mulla tuli äsken mieleen kesä ja Ruisrock, kun se yks hassu poika sanoi mulle että jos ei me mennä katsomaan Fantomasia niin mulla ei ole vihreät silmät :D No, ei menty, ja kyllä mä edelleen väittäisin että mulla on siltikin vihreät silmät :P
Mä voisin nukahtaa minuutissa jos vaan laskisin pääni tähän näppikselle, mwahah... Mut en saa nyt nukahtaa, ei saa ei saa ei saa. Viime viikonloppu oli kenties historian tylsin, tästä taitaa tulla joko vielä tylsempi tai sitten toiseksi tylsin. Mä en edes muista koko viikonlopusta mitään... Sad and pathetic.
Oon sentään sen verran saanut aikaseks että mun gallup on edistynyt vähän, oon kysellyt jopa kolmelta kaverilta ja äidiltä mitä sanoja niillä tulee musta mieleen. Tähän mennessä sieltä on tullut ihan mielenkiintoisia juttuja vastaan. Kun joskus saan sen suoritettua loppuun niin julkaisen sen ehkä mahdollisesti täällä :)

Nyt pitää mennä.

Heipasansansan :P

ZZZZZZZZZZZZZZ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.