IRC-Galleria

PalautettaPerjantai 10.02.2006 03:46

Hienoa ku saa mailin taas toimimaan (kaiken muun ohella kts. aiempi blogi) ja saada sitten palautetta. Koska joku ei viitsinyt laittaa omaa mailiaan sivustoni kautta lähetettävään palautteeseen. Käytän sitä tässä. Eli jatkossa jos ette halua näyttää typeryyttänne julkisesti vastatkaa käyttäen omaa mailianne. Jos oikeasti on asiaa ja haluaa seistä sanojensa takana ei pidä peitellä itseään. Maili ei kaada maailmaa vaikka ette osoitetta laittaisikaan. Sillä tosin en tee mitään.

" ootte tyhmii tiedän takiij oillekin tulee sivuille kaikkii tyhmii kuvii ja joissakin kiroillaan ja muuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!11 miettikää vähän joku saattaa olla just korjaamassa niitä kuvii ja sitten tulee jotkut teidänn *piip* jutut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tää sivukin on ihan turha!!!!!!!!!!!!! eikö huomautus kävisi niin että käy viekussa sanomassa että kuvat on suoralinkitetyy eikä mitään tyhmiä kirjotuksia joissa kiroillaan ja haukutaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miettikää kuinka monelta pilaatte päivän ka kuinka monelta sivuklta viette käviät tyhmien temppujenne takia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!idiootit!!!!! "

Sinänsä se yksi tausta, jossa puhuttiin nussimisesta jne. joka suoralinkittäjillä oli. On kyllä laajassa levityksessä huono. Mutta kyse oli modeistä, jonka eräs uusista tuttavuuksista ni kirjoitti. Mutta mulle on turha tulla valittamaan, jos suoralinkittää ja se sattuu näkymään. Kyllä, se on jo poistettu mutta suoralinkitystä tapahtuu noin 200-450megan edestä joka päivä. Ei mulla kaista lopu kesken mutta miettikää kuinka laajalle tämä on levinnyt kun kuva ei ole kovin iso muutama kb. En muista itse ulkoa tarkkaan. Suurin yleisö näillä kuvilla ei ole irc-galleria. USA on voittaja. Sieltä tulee noin 20 kertaa enemmän hakuja kuvalle. Miettiköön siellä mitä kuvissa lukee.

"joku saattaa olla just korjaamassa niitä kuvii"
No hienoa, tuo on ollu jo yli viikon ja sitten ollaan korjaamassa vasta nyt? Koittakaa nyt ajatella aivoilla.

"eikö huomautus kävisi niin että käy viekussa sanomassa että kuvat on suoralinkitetyy"
Niinhän se olikin viikon verran...

"haukutaan"
Anteeksi, mutta miten olen haukkunut? Onhan suoralinkittäjät hieman tampioita, kun eivät tajua, että suoralinkitys on rikos.

"idiootit!!"
No hyvä, ettei kirjoittaja alennu haukkumaan. xD

"miettikää kuinka monelta pilaatte päivän"
Ei mua oikeastaan kiinnosta kuinka monelta pilaan päivän, koska käsittääkseni pelastan päivän aika monelta. Kun he lukevat näitä kommentteja.

"kuinka monelta sivuklta viette käviät tyhmien temppujenne takia"
Ajatteleekohan kirjoittaja kuinka paljon esim. hän vie kaistaa joltain muulta, kun suoralinkittää toisen sivustolta? Epäilen vahvasti.
Epäilen myös, että tekoni ei ole tyhmä vaan oikeuden mukainen.

Ja kaiken muun ohessa, voisiko kaikki palautteet kirjoittaa niin ettei joka sanassa ole joku kirjain poissa?

Mitä tulee siihen suoralinkitys kuvaan. Viimeiset lähipäivät kuvassa on ollut [_Jossu_] ei ole mitenkään mukana näissä kuvissa, mutta pieni promo hänelle kuitenkin tuli tehtyä. Kuva tullaan vaihtamaan kunhan saan takaisin photoshopin.
Ne jotka hänelle ovat valittaneet, ovat valittaneet väärälle henkilölle. Mutta onhan se todistettu, että se on hauskaa huumoria.

Palailen tästä asentamaan ohjelmia ja odottamaan uutta palautetta.

Ps. toisin kuin tuon palautteen kirjoittaja niin meikäläisiä on vain yksi, joten "ootte tyhmii" ei silloin pidä paikkaansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.