IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Polyhymnia

Polyhymnia

rakastaa kaikkia

Blogi

- Vanhemmat »
Kevyellä kenttävitutuksellä edetään uuttavuotta, mainiosta vuodenvaihteesta huolimatta palasin heti arjen alettua (mikä arki se työttömän arki on) takaisin normaaliolotilaan. eli miksimaailmapotkiipäähänjamikävikatässäkaikessaonkuneimistääntulemitäänjaonkosevittuvaanasennekysymysjosyhteiskuntaonepäreilueikätöitäkäänoleeikärahaaeikärakkauttakaanperkeleeseen. Se on tuttu ja turvallinen olotila, miksipä siitä luopuisinkaan.

Flunssa sentään parani.

Olen onnellinen.

KatumusjuhlaSunnuntai 25.12.2005 01:45

Mikä kumma tässä joulussa on, kun se aina saa minut niin...niin...niin miksi? Alakuloiseksi? Synkäksi? Jostain syystä tuntuu, kuin en vain osaisi olla. Kaikki mitä teen on jollain lailla väärin. Ja kaikki menneet tekemiset tai tekemättä jättämiset palaa turhan raskaina mieleen ja painaa vielä pahemmin päätä sinne lumihankeen, missä olin jo korviani myöten. Olen virhe. Sekin, että olen enniiniloinenjajoulumielinen tekee minulle syyllisen olon. Pyh. En teeskentele. Olen avoimesti vittuuntunut.
Kiitos.

Ja hyvää joulua.

Vuoden synkin juhlaLauantai 17.12.2005 18:26

Vieläkin ihanan synkissä joulufiiliksissä eilisen illan Viikatteen superpitkältä keikalta. Vituttaa jo pelkkä ajatuskin perhejoulusta, velvollisuudesta olla paikalla kuuntelemassa lasten riehumista ja katselemassa sitä järetöntä pakettimerta mihin pikku kullannuput jälleen kerran hukutetaan. Paskaa. Mielummin lukittautuisin mökille, nappaisin jonkun ihanan nallekarhun kainalooni ja viettäisin hiljaisen joulun keskellä korpea. Saisi ainakin nauttia siitä kuuluisasta joulurauhasta jota itse en ole vielä tavoittanut.

Humpuukia.

Mitä tapahtui lumiukoille???Lauantai 03.12.2005 16:36

Eilen siis sain artesaaninpaperit kouraani, juhlallisin menoin eteiskäytävässä, rehtori ohimennessään ojensi paperit, kätteli ja sanoi ettei minulla ole enää mitään asiaa kyseiseen laitokseen. Eipä niin väliksikään, hulluhan olisin jos sinne takaisin tahtoisin.

Nyt elämä jatkuu talvihorroksessa, en saa itseäni ryhdistäytymään ja saamaan asioita toimimaan, painan vain nenäni tiukemmin nurkkaan, vedän peiton silmille ja murahtelen ilkeästi jos joku yrittää häiritä tehokasta erakoitumistani. Hiiteen sosiaalinen elämä. Turhaa energian tuhlausta kaikenlainen kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa. Jos vaikka joulupukki ilmestyisi kertomaan että saan uuden asunnon, rahaa ja rakastajia, olenhan sentään ollut harvinaisen kiltti tyttö ja veronikin maksanut. (...rakas joulupukki...)

...elämä on...

...vai onko?

joopajooPerjantai 25.11.2005 15:33

Viimeisiä vedellään koulun osalta, ensiviikolla pitäisi paperit kouraan läpsähtää. Vielä kun saisin itseni irroitettua puhelinmyyntiötyön pimeistä ja pelottavista ympyröistä ja vaihdettua kaupunkiakin hieman miellyttävämpään, olisin paljon iloisempi ihminen.

Lunta sentään sataa.

Se on hyvä.
- Vanhemmat »