IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Polyhymnia

Polyhymnia

rakastaa kaikkia

Haista paska...Torstai 26.10.2006 12:19

...mun on niin ikävä sua...


Vituttaa.

Rankasti.

Vittu.

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 21:28

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Egotrippi: Asfaltin pinta
2. Zen Café: Stop
3. Maj Karma: Ukkonen
4. Type0negative: Be my druidess
5. Nick Cave & the bad seeds: Henry lee
6. Egotrippi: Gloria
7. Kyyria: Gift

go^rock
pauliina0
lillemyy
Sohvi
folio
HPJ
Chuci

pöhinäää... Lauantai 14.10.2006 16:13

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.)
MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä?
Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan.

Tack så mycke!

Nämä ajat eivät ole meitä vartenTiistai 10.10.2006 21:08

Syysmansennus, ketututus ja ärsytys.

Ei vaan ole kivaa. Ehkä minunkin vain olisi parasta palata suloiseen teiniaikaan kun kaikki tunteet oli niin kovin suuria ja rikkirepiviä. Voisin palata takaisin sinne nurkkaan hiljaa nököttämään ja hokemaan päässäni näkymättömyyden mantraa

(älkäävaanhuomatkominuaälkääpuhukominulleminäenoleolemassaenoletäälläenoleolennainenihminen)

ja miettimään keinoja sulautua tapettiin. Silloin sentään uskalsin heittäytyä ihastukseen täysin rinnoin ja ahdistua tuskissani kun tunteisiin ei vastattu.

Ja pian taas ihastua uudestaan.

Nyt se ei vaan enää onnistu. Liian epäluuloinen ja kyyninen ihminen olen, rikottu niin monta kertaa ettei kaikkia paloja enää vain löydy kasaan liimattavaksi.

Syliä vailla.

Mitähäh?!?Tiistai 26.09.2006 18:46

Minusta on tullut nipottaja. Siis kaikkien teinien ja ikinuorten vihollinen, liian kunnollinen ja kylläminätiedänkunolenitsekokeillut-asenteella varustettu elämäntapojen remontoija joka pitää omana asianaan muiden huonoja elintapoja. Eieiei, Maria, näin sitä vain menettää kaikki nekin ystävät jotka ovat tähän asti jaksaneet katsella minua ainoastaan päihdyttävien aineiden ja nikotiinin suoman turtuneen olotilan voimin.

Luvassa yksinäisyyttä.

Syvää sellaista.

Absolutismi on hieno keksintö.

Syksyn odotteluaLauantai 09.09.2006 20:52

Muutto tehty ja uuteen asuinpaikkaan hyvin jo kotiuduttu. Koulukin alkanut varsin mallikkaasti. Päässä taitaa viirata kun päätin loppuvuoden olla täysin tipattomana. Yli kaksi viikkoa mennyt jo eikä kurkkua yhtään kuivaa vielä. Pubissa on mukava juoda limua :) mistähän seuraavaksi luovun, kun nyt jo savuttomana ja tipattomana olen...

Se jääköön nähtäväksi :)

MuuttostressiäMaanantai 31.07.2006 20:45

Huomenna kaupunki ja maisema sen mukana vaihtuu. Onnekkaan sattuman kautta sain varsin mukavan kämpän Lappeenrannasta, tänään pitäisi vielä selvitä saanko iltatöitä vai jatkuuko metsästys niiden osalta...

Ei kun kissa kainaloon ja menoks.

OpiskelemaanMaanantai 26.06.2006 18:13

Kaupunginvaihto taas edessä, kohta en enää Kouvolassa asusta. On vaan harvinaisen mielenkiintoinen tehtävä kuukaudessa etsiä asunto ja päästä muuttamaan ilman rahaa. Apua! No, asioilla on paha tapa järjestyä, kai tästä vielä elettävä elämä tulee. Toivottavasti. Ainakin nyt on taas parille vuodelle jotain tekemistä, uuden ammatin opiskelu.
Lappeenrantaan siis.

UlkopuolellaTorstai 15.06.2006 01:59

Aikoja jolloin haluaisin vajota maan alle. Toisinaan sitä vaan tuntee olevansa täysin erillään juuri niistä ihmisistä joiden kuvittelee olevan niitä lähimpiä ja rakkaimpia. Joku vaan tulee ja kolauttaa halolla otsaan että hei, et ole osa tätä kokonaisuutta. Ja jostain kumman syystä tuntuu, että nimenomaan minunlaiseni yksin asuva sinkkutyttö on kaikkein helpointa aina työntää syrjään, siis toisin sanoen lakaista maton alle piiloon kunnes taas osoittaudun hyödylliseksi kapistukseksi.
En hyväksy. Olkaa sitten perkele keskenänne.
Mie meen kotiin.

Paskoja lapsiaSunnuntai 14.05.2006 03:02

Miten ihminen toisinaan voikin tuntea itsensä niin kovin huonoksi ja inhottavaksi persoonaksi. Äitienpäivä sai aikaiseksi paskalapsi-syndrooman, en vaan yksinkertaisesti tunne olevani tarpeeksi kiltti tytär äidilleni. Inhottava ja ilkeämielinen ja kaiken lisäksi ahdistun kun kotiseudulle palaan. Jotkut tunnetilat on todellakin paikkaan sidottuja. Mutta minkäs minä sille voin, etten ollut onnellinen ja huoleton lapsi, vaan ahdistunut ja maahan tallottu (kiitokset vaan kaikille jotka tekivät sen hyvinkin selväksi etten ole hyvä sellaisena kuin olen). Ja ne nimenomaiset tunteet olen voimakkaimillaan kokenut juurikin täällä, missä olen 18 vuotta elämästäni viettänyt.

Kyllä. Vuodatustahan siitä tuli.

Hyvää äitienpäivää toivottaa yksi erittäin paska lapsi.