IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Uusi koti.Sunnuntai 30.10.2005 23:29

Huomenna maanantaina saan avaimet uuteen asuntoon tuosta Nurmijärvi-cityn keskustasta. Oikein siisti yksiö, josta löytyy lähes 40 neliötä, iso parveke ja oma sauna. Paperit kirjotettiin pari viikkoa sitten ja siitä asti olen malttamattomana odottanut huomista. Oon jo paketoinut suurimman osan tavaroistani laatikoihin, mutta huonekalut, telkkarit ja tämmöset odottaa vanhalla paikallaan. Saapa nähdä miten mulle käy jos meinaan soitella tuota uuden karheata Marshallin kitaravahvistinpinoa siellä vähänkin lujempaa.

Niin.. tämä on siis ensimmäinen oma asuntoni. Niinkuin isoveljenikin, olen viihtynyt aika pitkään kotona, jossa minua piti pääasiassa raha-asiat ja se fakta, että vanhempien talosta löytyi yksiön kokoinen siipi mulle. Siellä on saanut olla suht rauhassa. Olen nyt kuitenkin pitkään ettinyt asuntoa ja lopulta löytyi. Tuli usean vesiperän kautta huomattua että asunnonvälittäjät eivät halua nuoria, työttömiä miehiä asuntoihinsa.

Vaan on tämä helvetinmoinen homma muuttaa omilleen. Olen haalinut kasaan astiat, kattilat, vispilät ja patalaput, mutta lista tuntuu loputtomalta mitä kaikkea silti vielä tarvitsen. Jos jollain on ylimääräsiä saksia, seinäkelloa, isoja pyyhkeitä, imuria, mausteita, vedenkeitintä, digiboksia, suihkuverhoa, vessapaperia, keittiötuoleja, lampunvarjostimia, laastaria, työtuolia tai hammasharjaa niin tervetuloa tupaantuliaisiin. Tuo oli vasta listan alkua ja kahden kuukauden takuuvuokraan meni jo säästöt. Vuokrakin pitää maksaa heti kuun alussa. Vali vali. Lottovoitto ois ihan kiva.

Aikuisten oikeasti tupailemaan saa tulla ilman lahjuksiakin oikein mieluusti. Luulen että mulle tulee alkuun ihan tosi yksinäinen fiilis, jos/kun ketään ei käy ja nettikin on poikki parisen viikkoa. Jos sinulla on aikaa niin tervetuloa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.