IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

Satunnaisia kysymyksiä vol 2014201Maanantai 20.02.2006 07:11

Kopioin kysymykset taas tarjuccialta. Se on niin kone täyttämään tälläsiä.

Mitä on yöpöydälläsi?
Varsinaista yöpöytää mulla ei (vielä) ole, mutta sängyn vieressä on puujakkara jolla on telkkarin, dvdn ja vahvistimen kaukosäätimet. Sängyn lähellä on myös laatikosta, joka ajaa yöpöydän virkaa.. siinä on paljon tavaraa. Mm herätyskello, valkoinen pehmonalle, iskuporakone, ihan täys säästöpossu (tai siis jääkarhu), kyniä, papereita..

CD-levy, jota häpeät tunnustaa omistavasi?
Olen hankkiutunut noloista levyistä kyllä aina pois. Erilaisia ysärin pop ja dance kokoelmia oli joskus nuorena kun ei oikein tiennyt mitä kuuntelisi. Myös Raptorin ja Kummelinkin levyt olen omistanut. Tänä päivänä mulla on aika vähän cd levyjä ja ne on kaikki hyviä.. mm Bon Jovin, Dire Straitsin, Lynyrdin jne.

Käytkö öisin jääkaapilla?
Koska olen yöihminen niin toki. Tosin, täällä nykyisessä asunnossani pitää olla hiljaisuus yhentoista jälkeen, joten se vähän rajoittaa etten nyt viitti isompaa kokata yöllä. Vaikka ei mahasta uskoisi niin olen kuitenkin hirveä mässäilijä.

Mitä pelkäät?
Terveyden menettämistä, isoja vesistöjä (esmes meri) sekä hammaslääkäriä.

Mikä eleesi paljastaa epävarmuutesi?
Aika paha.. mulla on ollut aika millon olin erittäin epävarma. Silloin pahimmillaan meni sanat solmuun, paikat tutisi ja kainalot hikoili. En tällästä nykyään enää koe, mutta eiköhän se sellanen vaivaantuneisuus ja hiljaiseksi meneminen ole ainakin.

Oletko spontaani vai suunnitelmallinen?
Ehdottomasti spontaani.

Kuka esittäisi sinua elokuvassa elämästäsi?
Ehkä Matt Damon sopisi. Kyseiseen rooliin pitäisi osata niin iloa kuin suruakin ja kaikkea siltä väliltä. Jos mun pitäisi näytellä jonkun julkkiksen elämästä kertovassa elokuvassa niin olen kuulemma Jeff Buckelyn näköinen, joten se ois mun rooli.

Oletko koskaan pelannut räsypokkaa?
Tottakai olen. Olen mielestäni aika hyvä pokerissa.

Mitä kannat aina mukanasi?
Avainnippua, kännykkää ja lähes aina lompakkoa.

Mitä kaipaat lapsuudessasi eniten?
Kavereita ja tekemisen määrää.

Oletko tyytyväinen nimeesi?
En oikein. Mulla on ärrävika, niin se on ärsyttävää että omassa nimessä on se ärr heti ensimmäisenä. Ohan tämä nyt kyllä aika persoonallinen nimi.

Mitä kappaletta kuuntelit viimeksi?
David Bowien Changes.. tämä on se biisi siitä Fonectan mainoksesta. "Tse tse tse tseinstsees". Se mainos jäi soimaan päähän niin oli pakko käydä internet läpi ja keksiä kenen biisi tämä on ja sitten hankkia se. Löysin.

Oletko ollut mukana koulunäytelmässä?
Olen pienenä kun kaikkien piti olla. Olen näytellyt mm. kiveä sekä paikallaan ruohoa syövää lammasta. Näiden vaativien tunneroolien lisäksi olen säestänyt mm. koulun Sound of Music versioinnissa.

Pidätkö itsestäsi?
Se vaihtelee niin paljon.. just nyt oon ihan hyvä tyyppi. Kun käännyn ja katson tota tiskipinoa niin olen ihan laiska paska.

Seuraatko tosi-tv-ohjelmia?
Kyllä joitain. Big Brother ja Idols on loistavia. Ihan hyvää viihdettähän Survivorit, Unelmakämpät ja Muuttumisleikit on on, mutta vain ehkä kahta ekana mainittua seurasin aktiivisesti. Olen myös ollut hyvin lähellä päästä/joutua itse erääseen tosi-tv-ohjelmaan.

Oletko koskaan halunnut malliksi?
Ehkä joskus on käynyt mielessä, mutta ei mikään unelma.

Mitä olet viimeksi maksanut käteisellä? Paljonko se maksoi?
Kaakaon kahviosta. Olikohan 1,40e?

Jos tulisit raskaaksi, mihin ratkaisuun todennäköisesti päätyisit?
Eh.. keisarinleikkaukseen? :o Alkaisin myös vakavasti epäillä oliko sillä että selasin verhokatalogeja nykyistä asuntoani sisustaessani yhteys sukupuoleni muuttumiseen.

Onko paras ystäväsi sinua nuorempi vai vanhempi?
Ei mulla ole parasta ystävää juuri nyt. Tai en osaa yhtä sellaiseksi nostaa.. olen aika itsenäinen ja yksinäinen tällä hetkellä. Kuulostaa ehkä surulliselta, mutta en vaan ole löytänyt sellaista jolle nyt kaikesta avautuisin. :)

Haluatko isona naimisiin, omakotitalon, 2 lasta ja koiran?
Ainakin omakotitalon ja koiran. Myös naisen joka rakastaisi minua yhtä paljon kuin minä häntä, mutta ei se avioliitto ole niin tärkeä. Lapsia sitten kun on sellainen olo. Nyt ei ole sellainen olo.

Jos saisit aloittaa täysin uuden kouluaineen Suomen kouluissa, mikä se olisi?
Tämmönen joku missä kasvatettaisiin tunneälyä ja arvoja. Puhuttaisiin asioista mistä itse en ainakaan voinut kellekään nuorena puhua. Vaikkapa rakkaudesta. Saman aineen sivussa kateltaisiin elokuvia, tauluja ja musiikkia ja etsittäisiin niiden erilaisia merkityksiä.

Oletko tehnyt jotain maailman parantamisen hyväksi?
Kuunnelut. Kuunnellut toisten suruja ja huolia ja ehkä vähän antanut toisille parempaa mieltä. Mun mielestä on turha lähteä maapallon toiselle puolelle auttamaan, ennenkuin täällä lähipiirissä on asiat hyvin.

Laitatko rahaa esim. Punaisen ristin keräyksiin?
Hyvin harvoin, mutta esimerkiksi hyville katusoittajille aina. En jotenkin tykkää järjestöistä, etenkään kun on rantautunut kaikkia näitä huijareita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.