IRC-Galleria

Viikko yksin...Maanantai 11.08.2008 16:57

Tänään nyt tällä hetkellä känn...kipeenä töissä ja huomenna kouluun, jeh ihanaa...

Mulla olis ollu koko viime viikonlopun töitä, mutta hain saikkua tän saakelin flunssan takia ja sit tulikin vaan maattua koko viikonloppu sohvalla Josin kanssa.

Joudun (saan) olla melkeen koko viikon yksin täällä hemmetin korvessa, ku Josi lähti aamulla armyn kertausharkkoihin (toiset oppii kerralla, toiset joutuu kertaamaan, hehheh)... Tietysti koulussa pitää käydä joka päivä mut silti... En voi ees jäädä Lohjalle koulun jälkeen pitkäks aikaa ku katit on kuitenkin täällä ja ne saa hepulin jos oon koko päivän poissa. Enkä viittii mennä vanhemmillekaan täks viikoks kissojen kanssa, ne kun sai jo tarpeekseen niistä, kun ne oli siellä sen aikaa ku oltiin Bulgariassa (ja ehkä vähän enemmänkin...).

Yritin jo Mirjeä saada mun seuraks täks viikoks, mut se ei pääse :( Eiks oikeesti joku vois tulla tänne asumaan mun kanssa täks viikoks, anyone? :( Tarjoon katon pään päälle, mukavan sohvan jossa nukkua (kissat kainalossa), kyydin joka aamu Lohjalle ja iltapäivällä takaisin tänne Espooseen sekä ehkä vähän ruokaakin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.