IRC-Galleria

Puhvi

Puhvi

peace & love & MAOL

JeejeeSunnuntai 09.11.2008 06:42

Oon täs funtsinu et pitäskö alkaa kirjottaa taas livejournalia vai vaa tänne mut päädyin et ehk tänne koska lj on niin nolo. Ehk alan sit sinnekki mut eri juttui. Eli tästä alkaen jaan mun elämän pienet ja merkityksettömät asiat ja ajatukset tein kaikkien kanssa täällä näin.

Tänää eli eilen eli viikonloppuna ehkä kokonaisuudessaan ollu aika hyvä fiilis ja jopa tykänny kiireilystä, kunkun iltaa istumassa Sannalla perjantaina ja sieltäsitten lauantaina kodin kautta boffaamaan josta suoraan äipänäidin synttäreille ja sit kaupunkiin pikkuhetkeks ja sit Erikalle laruun ja sieltä vielä Sampolle kattoo leffoi. Ja Sampo lainas potkulautaa ni pääsin kotia hienosti. On sellai olo et on kuluttanu aikaa tehokkaasti ja muutoinkin ollut kivaa. Ehkä kohokohtia muutamat keskustelut ja ihmiset ja sellai jutut jotka osu niin nappiin sen suhteen mitä oon kaivannukin. Ja ehkä dungeons & dragons leffa.

Nyt ei vaan ajatuksia miten jatkataa kun ei haluu palata siihen et jumitan joka päivä himassa ja dataan tai teen muuta tyhmää. Pitäs keksii jotain, ehkä elämä taikoa tai edes sosiaalinen sellainen. Mul oli joskus aika hienokin ja nyt taas on nostamassa päätään kun taas riittää aikaa. Eli nähkää meitiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.