IRC-Galleria

Pusseus

Pusseus

np: 2 Times Terror - Ikävässä paikassa

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

no niin, kertokee kaikki.Maanantai 26.11.2007 03:45millä nimellä oon sun puhelimessa? jos haluat tietää millä nimellä oot kaverisi puhelimessa, kopioi tämä päiväkirjaasi :)

niin jotta ois se tietty hyvä tietää ketä sitte pitää käydä ojentamassa ja ketä ei..

HaasteKeskiviikko 15.02.2006 14:34


Ja taas näitä helvetin haasteita...


"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Joku helvatan sininen pusero, farkut, boxserit, sukat, risti kaulakoru, kengät, musta teepaita.


Haastan:

Katya
Hukga
Rinuz
Mikozu
Shepuz

tälläinen tänään...Maanantai 06.02.2006 10:20

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Ennen nukkumaan menoa täytyy sulkea kaikkien kaappien ovet, laatikot yms.

2. Nukun aina vasemmalla kyljellä.

3. Uskon lähestulkoon kaiken mitä mulle sanotaan.

4. Puhun ennenkuin ajattelen.

5. Kuuntelen musiikkia lähes aina, jopa silloin kun menen nukkumaan, ja yleensä sellaista musiikkia mistä kukaan muu ei pidä.

Ja haastan:

Maro^
Warrior_within
Katya
Shepuz
WaterFall

Mietitään...Torstai 22.12.2005 09:18

On niin ihmeellistä että täällä kun käy (kellon ajalla ei ole mitään väliä) täällä aina joku on kirjautuneena. Nyt aamulla seittemän aikaan ku käväsee täällä niin sakkia tulee koko ajan lisää... ei jassa ymmärtää.. Nukkuuko kukaan enää??


DJ Tiésto - Forever Today

Hyvvee jouluu kaikille!!

jea...Keskiviikko 02.11.2005 09:44

miks ihmeessä tällänen "päiväkirja" on olemassa? siksikö että kaikki ihme tyypit voi käydä lukemassa että mitäs se jusuzan on taas munannu ja missä... ?
tän pitäs olla salainen nii.. kerpele...

dodih..Maanantai 31.10.2005 02:52

Tulipa sitte kotona käytyä ja mitä sai huomata, mikään ei oo muuttunu... kaikki tekee sitä samaa mitä ne on tehny viimesen puol vuotta... niin no olihan siellä jotain uutta ja mukavaa mutta ei siitä sen enempää=) tulipahan sitte käytyä tuollakin.. kaikkea sitä ihminen menee ja tekee sen enempää ajattelematta...

---nukkumaan---

Aivoituksia....Keskiviikko 26.10.2005 20:15

---Vidhu ku elämä on tylsää.. ääh...
« Uudemmat - Vanhemmat »