IRC-Galleria

putki.. ei kun johtoaivot.Maanantai 09.01.2006 22:37

se on muuten sitte varma että mun ja reetan välillä menee joku johto. on nimittäin sen verran useesti viimepäivinä tullu nuota yhteisiä väläytyksiä ja kuin yhdestä suusta. oolemme kutsuneet itseämme putkiaivoiksi, mutta kun rupesin sitä oikein miettimään, niin vain jätkillä on putkiaivoja, joten meillä täytyy olla johtoaivot.

nyt täytyy kyllä (anteeksi vain nurmolaaset) vähän haukkua kotikuntaanne. mikä ihmeen idea nurmon liikkarille mentävis liikennevaloos on? sisko kysyi tätä samaa isseeltä ja issee vastas kyl akas hyvin. "tämon niin sanotusti tällääne nurmoolaainen liikennejärjestelmä. siks tää kusoo".

tänään historian tunnilla vallan säikährin, ku huomasin itteni miettivän, että kyseinen aine on mielenkiintosta. no. se oli vasta johdantotunti, notta kyl siihen vielä kerkiää kyllästymähän. mikä on sinänsä harmillista.

missähän se jenni luuraa ku ei siitoo kuulunu moneen päivään mitänä. meinaa täs vähä ikävä tyttöä tulla. /: <3

nyt. kertokaas. tiedättekö tän ihanenpaa tunnetta. tuut harkoista hyvällä fiiliksellä kotiin. menet heti lämpimään suihkuun. suihkusta tultua laitat löysimmät housut ja pehmeimmät sukat jalkaan. vedät yöppäripaidan päälle ja siihen päälle fliissihupparin. laitat vielä niiden pehmeiden sukkien päälle untuvatossut ja lähdet kohti keittiötä. laitat teeveden kiehumaan ja leivät paahtimeen. kaadat teetä unikkomukiin. otat leivät ja teen, menet sohvalle lötköttämään. voiko olla sen pehmeämpää, lämpimämpää ja kevyempää oloa? ei mun mielestä. siitä tykkään. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.