IRC-Galleria

22.12.2005Torstai 22.12.2005 23:47

Kaksijakoinen päivä, joka alkoi huonosti, kun peruutin päivän ekan työkeikan päätteeksi firman pakettiauton ojaan. x) Juuri ja juuri sen verran, että auto jäi pientareeseen kiinni pohjasta. Mikä häpeä. :D Puolustukseksi on pakko sanoa, että ajot pakkettiautolla ovat olleet aika harvassa aikaisemmin. Onneksi avulias (ja tyytyväinen) asiakas pirautti vetoapua, joka oli paikalla 5 minuutissa, kättelin ja kiitin vetäjää ja matka jatkui!

Onni onnettumuudessa: Jos olisin saapunut seuraavaan työkeikkapaikkaan sen viisi minuuttia aikaisemmin, ei siellä olisi ollut ketään kotona. Digiboxi paikalleen ja takaisin myymään. Päivä oli suhteellisen rauhallinen, mutta hyviä (suuria) kauppoja tuli muutama. Ehkä huomenna on edessä viimeinen paniikki joillakin Matti Myöhäisillä. Nähtäväksi jää. :)

Klo 18:20 pääsin sitten salille, jossa aikaa vierähti lähes pari tuntia. Nälkä oli treenien jälkeen valtava, joten Kotipizzan kautta kotiin PERHEpizza kainalossa. Kotona pizzapaketti heti auki ja kaikki salilla kulutetut kalorit takaisin montusta alas. :D Saa kai sitä joskus herkutella... x)

Odotan innolla jo treffejäni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.