IRC-Galleria

Katinkulta...mmm...Tiistai 14.10.2008 21:34

Käytii tänää katinkullassa. Oli mukavaa. Ensin lilluttiin porealtaissa ja allasbaarissa ja sitte mentiin shoppaileen. Ostin aivan järjettömän hienon mekon. tai ainaki minun mielestä se oli hieno. Käytiin myös pentikin liikkeessä ja sieltäki sitte minun tassuihin tarttu muutama juttu. United colors of bennetton meinas viedä multa tajun, ne laukut ja ne kengät ja sitte vielä ne housut. Hyvä että pääsin elävänä pois sieltä liikkeestä. Taksilla kurvailtiin ku ei jaksettu vaivata veskua viemään meitä paikasta toiseen, ku ne on aika kiireisiä ihimisiä.
Mentiin takasin katinkultaan ja mie pääsin mitä ihanampaan kasvohoitoon. Sielä tunnin vaan makasin ku se akka hipelöi mun naamaa ja niskaa ja kaulaa jajajajaja. Tuntu ihan mahtavalta.
AINII! ja käytiin kiinalaisessa syömässä. nam nam nami nam. härkää sienii ja bambuu. oiko oli hyvvää. Huomenna sitte Kajaaniin päin. ja taas shoppaamaan. Aavikkoapinaa jo kaamee ikävä mutta kyllä mie sen torstaina näen. <3 Nyt nautin tästä kaikesta luksuksesta tässä ympärillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.