IRC-Galleria

Levillä.Lauantai 14.03.2009 20:44

Eilen otettiin ja lähettiin sitte käymään levillä Jonnan huippuhienolla corollalla. Takapenkillä istui Juha, Mika ja Joonas. Etupenkillä siis mie ja jonna. Tapeltiin koko sodankylä-levi väli musiikista, eikä päästy siitä sopuun mitenkään. Mie olin koko illan selvinpäin niinku Jonnaki, oli hauskaa vaikka väsymys tuppas tulemaan tielle vaikka juotiin ainaki sankollinen energiajuomaa. Oleiltiin vanhassa hullussa porossa. Tanssilattia oli mitä köykäsin joten jammailtiin sitte ihan vaan pöydässä.
Juha ja Mika löysi illan aikana norjalaisia tuttavuksia, yhen nimi oli Daniel. No se Daniel tykästy sitte Juhaan ja alko juttelemaan sen kans. Juha laulo siinä pöydässä ja keskitty juomiseen joten se ei huomannu Danielin yrityksiä. Se hönki Juhan korvaan ja laitto kättänsä koko ajan Juhan hartioille. Se tais muuten hinkatakki ittiäsä juhhaa vasten. Jonnan kans naurettiin toisella puolella pöytää sille Danielille ku se koitti iskettää juhaa. Naurettiin myös sille ku Juhalla ei ollu mittään hajua siitä että se koitti iskettää sitä, luuli vaan vissiin että norjalaisilla on oudot juttelu tavat. Daniel koitti sille vaivihkaa pussata juhaa niin mulla kävi sitte niin sääliksi että sanoin Juhalle Danielin olevan vähän semmonen hintti. Raukalla tuli hätä ja alko vissiin selviämään miksi Daniel oli vähän outo. Tais sillä olla vähän hyväksikäytetty oloki. Vaihettiin hopusti pöytää.
Tultiin siinä puolikolmen aikaan siihen tulokseen että nytte lähetään sodankylään päin kun jätkien päät alko nuokkumaan varpaissa asti ku istuttiin pöydässä. Takasi tulomatka oli vähän hitaampaa koska vähän väliä auto piti pysäyttää ku Mika ja Joonas halusi päästä tervehtimään lumipenkkaa hieman lähempää.

Ompa kiva olo ku ei ole ittellä rapulaa! Istun talvitakki päällä koneella, koska makkarissa on tuuletettu ja täällä on ihan vitun kylmä... ei muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.