IRC-Galleria

Querelle

Querelle

if you go you go

GOTHENBURG DAG 1Perjantai 10.08.2007 03:06

täällä hotellissa on DATAUSHUONE. 3 konetta.
Krista osti siideriä, paljon ja villekin ja sanna. Mä en.

Mitäs...oli vähän ongelmia huoneiden kautta mutta sannan äiti pelasti, parasta. Hotelli on aika lol................ruoka on kylmää.....huoneet on lol......dvdt on lol.........mut onneks tänne tilataan financial times ja niiden viikkolite where to spend it on hieno, paras siinä oli juttua raf simonsista ja valentinosta ja kaikesta otin niit 3 ja sit vähän muitki ehk lady sovin mut se on joku viiltelijä ja oon varma et se vaan lähtee lavalta ja vihaa kaikkia! Sunnuntaina eiku ehk la tulee uus sellanen ja kaikkii liitteitä otan sen.

Me käytiin katsomassa festialuetta ja se on PARAS HIENO. Ainakin osa. Huomenna pitäis sataa mut frankly I do not care koska oon linne-teltassa katsomassa nää: boredoms, cocorosie, menotiimi, poniklubi, AIH ja muitki ehk lady sovin mut se on joku viiltelijä ja oon varma et se vaan lähtee lavalta ja vihaa kaikkia!

Parasta gothenburgissa: lehtikauppa. ostin kaks lehtee meni jotain 30 e? Oisin voinut ostaa lisää mutta ei ole rahaa......sadface. Voisin muuttaa tänne, ratikat on niin hienoja, jostain 60-talet?

Huomenna kerron kaikista artisteista kaiken. Lento meni hyvin. Kaikki on niin hyvin söin tosi paljon ruokaa & ostin huomiseksi että en kuole sinne telttaan. Ja me voidaan ihanhyvin olla koko ajan edessä koska villellä on sellanen tuuletin jonka saa käteen ja se pyörii! Me selvitään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.