IRC-Galleria

Quicksand

Quicksand

Tintti von Edam

Parempi oloTorstai 05.04.2007 19:56

Olen lukenut kovasti pääsykokeisiin viime aikoina. Olen edennyt noin 40 sivun päivävauhtia. Teen samalla muistiinpanoja, joten siksi etenee hitaammin kuin jos vain lukisi. Sen kirjan ensimmäinen kappale jäi vähän mysteeriksi. Täytyy ottaa selvää siitä.
Olen myös saanut aikaiseksi CV:n ja työhakemuksen. Nyt en enää kyllä saa lähetettyä niitä ennen pääsiäistä. Se työpaikka on siis marjamyyjä jossain marketin pihalla Turussa. Ei sanottu minkä marketin. Olisi hienoa, jos se olisikin meidän lähellä oleva CityMarket.
Oikeastaan sain aikaan ihan hyvän CV:n. Työkokemustahan minulla on tosi vähän, mutta sain erityistaidot-kohdassa annettua itsestäni ihan hyvän kuvan.
Työhakemuksessakin sanoin itseäni sosiaaliseksi. Melkein jopa uskon sen. Mutta kyllä minä kuusi tuntia jaksan olla sosiaalinen. Mietin, että minimipalkallakin tienaan 800 e kuussa mikä on minulle tosi paljon. Siitä taitaa kyllä mennä verot, ehkä pitäisi pyytää enemmän.
Äiti kertoi, että tämän päivän Turun Sanomissa etsittiin myös marjamyyjiä. Pitää varmaan katsoa lehdestä tarkemmin, kunhan saan sen käsiini. Mutta siihen en usko, että jaksaisin yli 6 tuntia päivässä, se karsii jo monet paikat pois. Mutta täytyy varmaan alkaa seurata Turun Sanomia kun niissä taitaa olla jotain työpaikkoja, joita ei ole mol.fi:ssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.